Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αέρας» ο Ολυμπιακός!

Ούτε ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει η ΑΕΛ μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Ούτε ανάσα δεν πρόλαβε να πάρει η ΑΕΛ μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 4-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καρασϊκάκης» την ΑΕΛ για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα να βρίσκει δίχτυα μετά από μπαλιά του Τσιμίκα. Στο 11′ ήρθε το 2-0 και πάλι με τον Μασούρα, μετά από άδειασμα του Σουντανί σε αντίπαλό του και πάσα στον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Στο 17΄ο Σουντανί… άδειασε τον Μόρα και από διαγώνια θέση νίκησε με… σκάψιμο τον Κρίστινσον για το  3-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 35′ κέρδισε πέναλτι από κλωτσιά του Μόρα πάνω στον Ελ Αραμπί. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και αφού ευστόχησε έκανε το 4-0. Η Λάρισα δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 4-0.

Στην επανάληψη, η Λάρισα μείωσε σε 4-1. Στο 56ο λεπτό μετά από λάθος του Γκασπάρ, ο Ουάρντα που έφυγε στην κόντρα δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πήγε να μπλοκάρει, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του, δίνοντας την ευκαιρία στους «βυσσινί» να μειώσουν σε 4-1. Στη συνέχεια δε σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία και οι δυο ομάδες έριξαν το ρυθμό, με αποτέλεσμα το 4-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (82’ Τοροσίδης), Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Μπρούνο, Σουντανί (74’ Μπενζιά), Αραμπί (65’ Γκερέρο).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας (78’ Φιλίποβιτς), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (59’ Μπάλας) Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάλιεβιτς, Νούνιτς (70’ Πινακάς), Ουάρντα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button