Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν ήταν η πρώτη κακή διαιτησία του Λάμπρου!(vid)

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία ήταν ο ένας και μοναδικός διαιτητής Λάμπρου. Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο συγκεκριμένος διαιτητής γίνεται θέμα συζήτησης για τις αποφάσεις του.

Ο ΠΑΣ Λαμία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο των «Πηγαδίων» στον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη, μένοντας στο 0-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα δεν ήταν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές, που θα έπρεπε να είναι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λάμπρου.

Αφού καταλόγισε ως οφ-σάιντ τη φάση στα 30” του Νίκου Τσούκαλου, όπου όλοι είδαμε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση, δεν έδωσε ούτε το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον Λισγάρα στην παλαιστική λαβή που έκανε ο αμυντικός της γηπεδούχου ομάδας στον Ντένις Επστάιν.

Όμως, ο Γιώργος Λάμπρου έχει γίνει ξανά θέμα συζήτησης για την διαιτησία του, όχι σε κάποιο από τα προηγούμενα πρωταθλήματα, αλλά στο φετινό.

Ήταν η 6η αγωνιστική της SuperLeague και η Ξάνθη(!) υποδεχόταν την ΑΕΛ. Ο Λάμπρου στον αγώνα εκείνον έδωσε 10 κίτρινες κάρτες, 2 κόκκινες και ένα πέναλτι εκτός περιοχής… το οποίο, αν δεν θυμάστε, έκρινε την αναμέτρηση καθώς η Ακριτική ομάδα κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Θεσσαλίας.

Το gazzetta στο ρεπορτάζ του εκείνου του αγώνα είχε γράψει το εξής:

Το στραγάλι: Χωρίς την παραμικρή υπερβολή η διαιτησία του Λάμπρου ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών. Με αυτή την διαιτησία κανένα ντέρμπι δεν θα τελείωνε. Έκανε πολλά και απίστευτα λάθη που δεν μπορεί κανείς να τα δικαιολογήσει. Κόκκινη έπρεπε να δώσει δεν την έδωσε, 12 κίτρινες έβγαλε, 2 αποβολές για ΑΕΛ είχε και το πέναλτι που υπέδειξε ήταν εκτός περιοχής. Ό,τι και να γράψουμε για το σημερινό θα είναι λίγο…

Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Ο διαιτητής έμεινε για περίπου 6 αγωνιστικές εκτός των πινάκων και επέστρεψε για να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Δείτε τα «όργια» του Λάμπρου: 

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής στην ΕΡΤ:

«Έχουμε την καινούργια παράγκα του Θωμά νούμερο 2. Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν διαιτητές από την Ευρώπη, ακόμη και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι να πω στα παιδιά μου.

Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ, για αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτή τη τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια; Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι».

ΠΑΕ Ξάνθη: «Μόλις ένα λάθος ο διαιτητής»

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας θέση για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Λάρισα και για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

«Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός «ανδρός» είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button