Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετά από 41 χρόνια ο Άρης προηγείται με τρία γκολ στο ημίχρονο εκτός έδρας!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Άρης στην Τρίπολη και στα μισά του ημιχρόνου προηγήθηκε 2-0 και τελικά με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο του Αστέρα.

Πραγματικά ξεχωριστό σκορ για τις δύο ομάδες, αν αναλογιστεί κανείς ότι…

…ο Άρης βάζει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας από τις 22 Ιανουαρίου 1994, όταν είχε προηγηθεί 3-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο!

Και έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια, από την τελευταία φορά που ο Άρης προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 1978, όταν στο Καυτανζόγλειο πάλι νίκησε τον Ηρακλή 4-0 με 3-0 ημίχρονο (11′ σουτ Πάλλας, 21′ κεφαλιά Ανανιάδης, 40′ σουτ Ανανιάδης, 84′ πέναλτι Κούης). Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι από τις 22 Ιανουαρίου 2012, όταν προηγήθηκε 2-1 στη Δράμα, ο Άρης δεν μπορούσε να βάλει περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε αγώνα Super League!

…ο Αστέρας Τρίπολης έχει δεχτεί μόνο άλλες δύο φορές στην ιστορία του τόσα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα του. Στις 14 Φεβρουαρίου 2010, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 1-3 (1-3 ημίχρονο) και στις 18 Φεβρουαρίου 2017, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (0-4 ημίχρονο)! Και τις τρεις φορές πάντως που του συνέβη ήταν μήνα Φεβρουάριο!

…στα 17 μεταξύ τους παιχνίδια, μόλις μια φορά ο Άρης και δύο ο Αστέρας Τρίπολης (η μία στο Κύπελλο), κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο ημίχρονο δύο γκολ. Και μόλις από δύο φορές η κάθε ομάδα κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον τρία σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button