FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Να «πάρει ανάσες» από τους αναπληρωματικούς!

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για τον ΠΑΣ Λαμία και η κούραση αναμένεται να «ξαναχτυπήσε την πόρτα» της ομάδας!

Έχουμε φτάσει πλέον σε ένα σημείο στο πρωτάθλημα όπου η Λαμία έχει μαζέψει 21 βαθμούς έπειτα από 20 αγώνες και κάθε αγώνες που έρχεται είναι ένας τελικός.

Οι μαζεμένοι αγώνες όμως και το βαρύ πρόγραμμα έχουν φέρει κούραση στην ομάδα και αυτό είναι λογικό. Παίκτες όπως ο Αντέτζο ή ο Βασιλαντωνόπουλος δεν έχουν χάσει σχεδόν κανένα παιχνίδι παίζοντας συνεχώς 90λεπτα μεσοβδόμαδα και το Σαββατοκύριακο.

Για αυτό τον λόγο, θα ήταν πολύ σημαντικό για τον ΠΑΣ, αν κατάφερνε και έπαιρνε ανάσες πρώτα απ΄όλα αλλά και αγωνιστικά καλές εμφανίσεις από τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Μάκη Χάβο.

Και αυτοί είναι αρκετοί μπορούμε να πούμε. Η αρχή έγινε με τον Νίκο Τσούκαλο, ο οποίος πήρε θέση στο βασικό σχήμα, καθώς ο Μπαράλες ήταν εκτός και κατάφερε να δώσει πράγματα στην ομάδα. Εκτός από τα γκολ που πέτυχε, ο Λαμιώτης έδειξε πως μπορεί κάλλιστα να είναι σε πρώτο πλάνο το «back up» του Αργεντινού.

Σε προηγούμενα παιχνίδια, κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη, ο οποίος έπαιξε βασικός και έδειξε ότι είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει, σε έναν χώρο (όπως είναι αυτός του κέντρου), που θα υπάρξει σίγουρα κούραση αλλά και απώλειες λόγω καρτών.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από άλλα παιδιά, όπως ο Καραγκούνης, ο Ρόμανιτς, ο Αναστασιάδης, ο Παπαργυρίου και εννοείται και ο νεαρός Κωστίκας. Όλοι τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να κερδίσει η ομάδα από αυτούς.

Το θέμα είναι να πάρουν τις ευκαιρίες… και να τις «αρπάξουν από τα μαλλιά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button