Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προς ανανέωση Κάναντι και Ατρόμητος!

Έτοιμοι να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους είναι η διοίκηση του Ατρομήτου με τον Νταμίρ Κάναντι τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο ατζέντης του Κάναντι αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα έπειτα από εντολή του Αυστριακού για να γίνει η πρώτη κουβέντα με τους Περιστεριώτες.

Πρόκειται για επιθυμία του ίδιου του Κάναντι, παρά τα όσα βίωσε στον προημιτελικό με την ΑΕΚ αλλά και τις κακές διαιτησίες σε βάρος της ομάδας του το τελευταίο διάστημα.

Οι σκέψεις φυγής απομακρύνθηκαν από το μυαλό του, διαπιστώνοντας ότι η σχέση σεβασμού και συνεργασίας του με τους Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, το «δέσιμο» με τον σύλλογο, οι υψηλοί στόχοι και οι εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης των οπαδών, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση αλλά και την στήριξη των Fentagin στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, είναι σημαντικοί λόγοι για να τον κρατήσουν στο Περιστέρι.

Χωρίς να σημαίνει ότι είναι κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή, καθώς η φήμη του Κάναντι έχει φτάσει στη Μπουντεσλίγκα, με το ενδιαφέρον της Φορτούνα, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και στην Ελλάδα με τους «μεγάλους» να ρίχνουν… κλεφτές ματιές.

Τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν με μια πρόταση που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του Αυστριακού. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κάναντι αυτή τη στιγμή βλέπει θετικά την παραμονή του στον Ατρόμητο, σενάριο που το προηγούμενο διάστημα δεν συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες με όσα είχαν μεσολαβήσει.

Αν επιτευχθεί το μεγάλο deal θα υπάρξουν και οι ανάλογες ρήτρες, που θα του επιτρέπουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες να αποχωρήσει. Αυτό όμως θα συμβεί για έναν τοπ σύλλογο. Όπως και να έχει όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button