ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η βράβευση της Εθνικής Ενόπλων… «με άρωμα» ΠΑΣ Λαμία!

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, βράβευσε σήμερα την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, στην οποία συμμετείχαν και οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, Κωνσταντίνος Μπουλούλης και Νίκος Τσούκαλος.

Τιμητικές διακρίσεις στους παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πωταθλήματος Στρατιωτικού Αθλητισμού που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Κίνα, απένειμε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας.

Επίσης, ο κ. Ρήγας απένειμε τιμητική διάκριση στον αρχιλοχία Αναστάσιο Παπανδριόπουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING στην κατηγορία των 87 κιλών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΥΠΕΘΑ:

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην Ομάδα Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία πέρασε στα τελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στρατιωτικού Αθλητισμού που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Κίνα, καθώς και στον Αρχιλοχία Αναστάσιο Παπανδριόπουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING (κατηγορία -87 κιλά).

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button