FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο αντικαταστάτης του Μπερτόλιο… έχει ονοματεπώνυμο!(pics)

Μπορεί ο τραυματισμός του Φακούντο Μπερτόλιο να γέμισε με ανησυχία τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία, όμως η εμφάνιση του Θανάση Καραγκούνη στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη, μας έδωσε τον αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Ήταν το 45΄της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Άρης όταν μετρώντας τους ποδοσφαιριστές βλέπουμε πως ο Μπερτόλιο δεν είναι μέσα στους βασικούς. Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Θανάση Καραγκούνη να πηγαίνει στην μεσαία γραμμή του γηπέδου για να περάσει ως αλλαγή.

Όλοι πιστέψαμε πως για λόγους τακτικής πέρασε εκτός ο Φακούντο Μπερτόλιο και στη θέση του ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός, όμως κάτι τέτοιο δεν έστεκε καθώς δεν είχαμε πρόβλημα σε εκείνον τον τομέα.

Όταν αργότερα μάθαμε πως ο Μπερτόλιο τραυματίστηκε αμέσως όλοι ανησύχησαν πως θα χάσει την αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα του Αργεντινού στον προσαγωγό κατά πάσα πιθανότητα θα τον κρατήσει μακριά από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Καραγκούνη. Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής έκανε ένα πολύ καλό 45λεπτο με τον Άρη, προσπαθούσε να βγάλει την ομάδα της Λαμίας μπροστά, κυνηγούσε μπαλιές και πίεζε συνέχεια τα αντίπαλα στόπερ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τελείωσε το παιχνίδι έχοντας, 3/5 γεμίσματα, 1 εύστοχη πάσα, 1 μόλις λάθος και 1 κλέψιμο. Όπως όλα δείχνουν αυτός είναι που θα πάρει θέση βασικού στην 11αδα του ΠΑΣ το ερχόμενο Σάββατο και όλοι ευχόμαστε να μαζί με τα άλλα παιδιά της ομάδας να οδηγήσουν την «κυανόλευκη» ομάδα σε μία μεγάλη νίκη!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button