Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Πάλας έστειλε την Κάρντιφ στην Τσάμπιονσιπ (vid)

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Κάρντιφ και τη υποβίβασε και μαθηματικά…

PREMIER LEAGUE-37η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ

ΚΑΡΝΤΙΦ ΣΙΤΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 2-3

Γήπεδο: Cardiff City Stadium  

Η Πάλας κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Κάρντιφ και την υποβίβασε στην Τσάμπιονσιπ και μαθηματικά.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μέρφι από αριστερά σταμάτησε στο δοκάρι της Πάλας, ενώ στο 27’ ο Ζαχά έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Γάλλος φορ της Πάλας έκανε νέο σουτ έξω από την περιοχή κι έγραψε το 0-1. Ωστόσο στο 31’ ο Μπακουνά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κέλι πέτυχε ένα αυτογκόλ για… σεμινάριο για το 1-1.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 50’ ο Μπατσουαγί άλλαξε όμορφα με τον Αγιού και από κοντά πλασάρε για το 1-2. Στο  43’ ο Γκουαΐτα πραγματοποίησε δύο τεράστιες αποκρούσεις σε διαδοχικές κεφαλιές των Μανγκά και Ριντ ενώ στην κόντρα ο Μπατσουαγί έπιασε την κεφαλιά ψαράκι αναγκάζοντας τον Έθεριτζ σε απίθανη επέμβαση.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Μπατσουαγί πέρασε λίγο έξω, όπως και το πλασέ του Μέρφι στο 55’ ενώ στο 63’ ο Κέλι έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Μέρφι. Στο 65’ ο Ζοχορέ πλάσαρε από κοντά αλλά ο Γκουαΐτα βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα  και στη συνέχεια ο Κέλι έκοψε και στο 70’ ο Τάουνσεντ με όμορφο σουτ έκανε το 1-3. Στο 73’ η κεφαλιά του Μόρισον πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 75’ ο Γκουαΐτα είπε όχι σε νέα κεφαλιά του ίδιου παίκτη.

Στο 82’ και στο 83’ οι Γκουαΐτα και Έθεριτζ σταμάτησαν τις προσπάθειες των Χόιλετ και Τάουνσεντ ενώ στο 86’ το πλασέ του Χόιλετ πέρασε μόλις έξω. Στο 89′ το σουτ του Μέντεζ Λάινγκ σταμάτησε στο δοκάρι του Γκουαΐτα και το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Ριντ με φοβερό παλσέ έξω από την περιοχή στο 90+1′.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθεριτζ, Πελτιέ, Μόρισον, Μανγκά, Μπένετ, Μέντεζ Λάινγκ, Γκούναρσον, Καμαράσα (10’ Μπακουνά), Μέρφι (80’ Χόιλετ), Γουόρντ (60’ Ζοχορέ), Ριντ

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουάν Μπισακά, Νταν, Κέλι, Γουόρντ, Μιλιβόγιεβιτς, Τάουνσεντ (83’ Κουγιάτ), Ζαχά, Αγιού (78’ Μέγιερ), Μπατσουαγί (73’ Σακό).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button