ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Άλλη Λαμία» στο Ηράκλειο!

Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μάκης Χάβος, στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Όσο προχωρά η σεζόν, τόσο αναπροσαρμόζονται τα σχέδια των προπονητών εξαιτίας τραυματισμών, τιμωριών, επιστροφών και φορμαρίσματος. Έτσι και στη Λαμία ο Μάκης Χάβος σβήνει και… ξαναγράφει την 11αδα του, αφού η διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών του από τη μια αγωνιστική στην επόμενη αλλάζει.

Συγκριτικά με το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια επιστρέφει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που εξέτισε ποινή για κίτρινες κάρτες και θα πάρει θέση στα δεξιά της άμυνας. Ο Γιάννης Σκόνδρας, που κάλυψε τη θέση στα Πηγάδια, θα μεταφερθεί αριστερά για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός έχει προβάδισμα για τη θέση σε σχέση με τον Μαρκ Ασίγκμπα, που επίσης μπορεί να αγωνιστεί εκεί.

Εξάλλου στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Βασίλης Πλιάτσικας, που επίσης εξέτισε κόντρα στους Ακρίτες και ο Χρήστος Καρυπίδης, που έχασε μερικές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω ίωσης, μάλλον θα κάτσει στον πάγκο. Στην εστία αμετακίνητος παραμένει ο Νίκος Μελίσσας.

Στο κέντρο το δίδυμο Δημούτσου-Μπεχαράνο δεν αλλάζει, ενώ η επιστροφή του Μάρκο Μπλάζιτς έπειτα από 1,5 μήνα προσθέτει άλλη μια επιλογή.

Όσον αφορά την επίθεση, οι Τομάς, Μπερτόλιο και Πίτι φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα έναντι των Επστάιν και Καραμάνου, που επίσης ήταν άρρωστος μέσα στη βδομάδα. Στην κορυφή της επίθεσης δεν είναι διαθέσιμος για ένα ακόμα παιχνίδι λόγω τιμωρίας ο Χερόνιμο Μπαράλες και τη θέση του στη βασική 11αδα θα διατηρήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μαζί με αυτό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ο Νίκος Τσούκαλος.

πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button