Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ομάδα της Πορτογαλίας τσεκάρει τον Έσε του Ολυμπιακού!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει έως τώρα από την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι ο μέσος Σαντιάγκο Έσε.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει έως τώρα από την ομάδα του Ολυμπιακού, είναι ο μέσος Σαντιάγκο Έσε.

Μάλιστα, δημοσίευμα από Ελλάδα αναφέρει ότι ήδη υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον από ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο Σαντιάγκο Έσε αρέσει στην Μπενφίκα, ο οποία παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του στον Ολυμπιακό.

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του μάχη για να καταφέρει να αποκτήσει τον Σαντιάγκο Έσε από την Ουρακάν και δικαιώθηκε. Ο Αργεντινός μέσος εντάχθηκε άμεσα στο πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ωστόσο, είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Μπενφίκα στο παρελθόν, η οποία δεν κατάφερε να τον αποκτήσει, αλλά δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως».

Άνθρωπος των Λουζιτανών τον παρακολούθησε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται στα ραντάρ της Μπενφίκα εδώ και καιρό, με την ομάδα να κάνει κίνηση τον περασμένο Ιανουάριο να τον αποκτήσει. Τότε όμως, ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν, ενώ οι απαιτήσεις της Ουρακάν αποθάρρυναν τους Πορτογάλους.

Η Μπενφίκα σχεδιάζει να παρακολουθήσει τον Έσε στην πρώτη του σεζόν εκτός Αργεντινής και το πιθανότερο είναι να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι, όταν θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, όχι μόνο για την αξία του, αλλά και για την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button