FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κρητικοί vs Ρουμελιώτες: Τα λάθη του ΟΦΗ και οι πάσες της Λαμίας!(pics)

Το ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα. Αναλύουμε τα στατιστικά των δύο ομάδων.

Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο θα βρεθούν αντιμέτωπες την Δευτέρα 18/2. Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο τη νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.

Το LamiaSports, θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης θα σας παρουσιάσει τα στατιστικά των δύο συλλόγων από τους πρώτους 20 αγώνες.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τον γηπεδούχο ΟΦΗ:

Κοιτώντας τα στατιστικά του ΟΦΗ, αυτό που ξεχωρίζει από τους αριθμούς είναι καλώς ή κακώς τα λάθη που έχει κάνει η ομάδα του Χάιμε Βέρα.

Σε 20 αγώνες οι Κρητικοί έχουν κάνει 785 λάθη στο σύνολο, με τον Πατρίκ Βουό και τον Βαγγέλη Πλατέλλα (ο οποίος έχει αποχωρήσει από την ομάδα) να έχουν κάνει από 70 λάθη ο καθένας.

Οι 151 τελικές προσπάθειες της «ασπρόμαυρης» ομάδας είναι ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό, ενώ οι πάσες της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκονται στις 773 εύστοχες.

Δεκαοχτώ γκολ, 10 ασίστ και 1 αποβολή συμπληρώνουν τα στατιστικά της ομάδας από την Κρήτη.

Πρώτος σκόρερ τώρα είναι ο Χουάν Νέϊρα με 4 γκολ, ενώ με 2 ακολουθούν οι Πατρίκ Βουό, Δεληγιαννίδης, Αντίλ Ναμπί και Βαγγέλης Πλατέλλας.

Πρώτος σε ασίστ είναι ο Πλατέλλας με 3 ενώ από 2 έχουν οι Βουό, Κουτσιανικούλης και Κοροβέσης.

Τέλος, πρώτοι σε χρόνο συμμετοχής είναι οι Γιώργος Στρέζος με 1715 λεπτά ενώ με δύο λεπτά λιγότερα τον ακολουθεί ο Γιάννης Ποτουρίδης, έχοντας 1713.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΦΗ:

Και περνάμε στα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία:

Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, αυτό που σου τραβάει το βλέμμα στα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία είναι οι εύστοχες πάσες της ομάδας. Μέχρι στιγμής οι «κυανόλευκοι» έχουν ανταλλάξει 846 πάσες, με τον Ελίνι Δημούτσο να έχει δώσει τις περισσότερες έχοντας 158.

Βέβαια, δεν λείπουν και από τη Λαμία τα λάθη καθώς σε 20 αγώνες έχει σημειώσει 741, με τον Φακούντο Μπερτόλιο να έχει τα περισσότερα με 113 τον αριθμό.

Τα 14 γκολ, οι 176 τελικές προσπάθειες και οι 7 ασίστ έχουν έρθει να συμπληρώσουν τα στατιστικά της ομάδας από τη Φθιώτιδα.

Δεν γίνεται να ξεχάσουμε τέλος, τις 3 αποβολές που έχει η ομάδα με τον Βάντερσον να έχει 2 ενώ ο Δημούτσος έχει αποβληθεί μία φορά.

Ο Ντάνιελ Αντέτζο είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής φέτος για τον ΠΑΣ, ενώ τις περισσότερες τελικές προσπάθειες τις έχει σημειώσει ο Μπαράλες, έχοντας 38 με 6 γκολ.

Ο Ντένις Επστάιν κατέχει την πρώτη θέση στην ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα, καθώς έχει 34 στα 97.

Επίσης, να σημειώσουμε πως ο Μπόγιαν Σαράνοφ έχει 43 αποκρούσεις, 41 κλεψίματα και 29 επεμβάσεις…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button