Αγώνας παρωδία στην Ιταλία έληξε με 20-0!

Σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας για την Ιταλία, η Προ Πιατσέντζα κατέβηκε στο γήπεδο με 8 παίκτες και γνώρισε την ήττα με την Κούνεο με 20-0!
Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Το ματς δεν έληξε με 2-0, αλλά με 20-0! Συνέβη σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας στην Ιταλία, όταν η Προ Πιατσέντζα που δεν κατέβηκε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια λόγω πτώχευσης, αποφάσισε αυτή τη φορά να παραταχθεί στο γήπεδο με 8 (!) εφήβους απέναντι στην Κούνεο.
Το θέαμα ήταν κωμικοτραγικό. Στο 20ό λεπτό το σκορ ήταν ήδη 8-0! Στο ημίχρονο έφτασε στο 16-0. Πάλι καλά που η Κούνεο σήκωσε το πόδι από το γκάζι και λυπήθηκε τους αντιπάλους της και το σκορ σταμάτησε στο… 20-0!
This is how the league table looked before the start of the match.
Cuneo had scored just 18 goals in 24 matches before facing Pro Piacenza. They’ve just scored 16 goals in 45 minutes!
* Cuneo have been deducted seven points and Pro Piacenza have been deducted eight points. pic.twitter.com/Fe9e3lKwO2
— GiveMeSport Football (@GMS__Football) 17 Φεβρουαρίου 2019
Los problemas en el fútbol italiano:
Cuneo-Pro Piacenza. Los visitantes apunto de desaparecer se presentan con 7 chavales para no perder el partido por no presentarse. Entrenador/capitán nacido en el 2000.
Van 11-0 tras 30 minutos… pic.twitter.com/il7ElTSo3X
— Mario Gago Huerta (@gago_mario) 17 Φεβρουαρίου 2019