Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δόξα Ζηλευτού – Αχιλλέας Δομοκού 2-0: «Καθαρή» νίκη των γηπεδούχων… σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο!(pics)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος, η Δόξα Ζηλευτού υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού, σε ένα επικίνδυνο για την υγεία και των 22 ποδοσφαιριστών γήπεδο.

Σε έναν ακατάλληλο προς χρήση αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Δόξας Ζηλευτού υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Η γηπεδούχος ομάδα πήρε δίκαιη νίκη με 2-0 σκορ, έχοντας μάλιστα και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Την παράσταση όμως, «έκλεψε» ο αγωνιστικός χώρος ο οποίος ήταν πραγματικά επικίνδυνος για την υγεία των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω δεν θα μπορέσετε να διακρίνετε το μέγεθος του προβλήματος στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο εμπόδιζε τις δύο ομάδες να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο, κάτι που έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια τους, ειδικά από τον Αχιλλέα Δομοκού.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και ευτυχώς δεν είχαμε άλλες περιπτώσεις τραυματισμών.

Όπως και να έχει, η Δόξα εμφανίστηκε πιο έτοιμη στο σημερινή παιχνίδι και δίκαια πανηγυρίσε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports από τον αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button