Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισόπαλος εντός έδρας ο Άρης!

Στο 1-1 έμειναν Άρης και Πανιώνιος με τους κίτρινους να χάνουν την διαφορά ασφαλείας στην 5η θέση – Με δέκα παίκτες από το 10′ ο Άρης εξαιτίας του δολοφονικού τάκλιν του Μπάσα.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Κλ. Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης

Ο Άρης έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο στο Κλ. Βικελίδης. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο ματς μετά από τραγικό λάθος του Κότνικ, ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα κι όλας λεπτά της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος απάντησε λίγα λεπτά μετά και έφυγε με τον βαθμό από την Θεσσαλονίκη. Στο +2 από τον ΠΑΟ ο 5ος Άρης.

Ο Άρης είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά αλλά στο 11′ έμεινε με δέκα παίκτες και κάπου εκεί άλλαξε η πορεία του ματς. Ο Μπάσα πήγε με τις τάπες πάνω στον Μαξίμοβιτς και ο διαιτητής Κουτσιαύτης σωστά τον έστειλε στα αποδυτήρια με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα!

Ο Λάρσον στο 30′ είχε την πρώτη μεγάλη φάση αλλά ο Κότνικ με δυσκολία σταμάτησε το σουτ του Σουηδού μέσα από την περιοχή.

Aκίνδυνος ο Πανιώνιος, αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω, είχε ένα καλό σουτ του Ντουρμισάι στο 41′ αλλά ο Κουέστα αν και κρύος (θεατής σε όλο το α’ ημίχρονο) έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Και το δεύτερο σουτ άνηκε σε παίκτη του Άρη, αυτή τη φορά από τον Ντιγκινί στο 33′ αλλά και αυτό το έβγαλε ο Κότνικ.

Ότι έβγαλε ο Κότνικ στο α’ μέρος τα… ρέφαρε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 48′ ο Ματίγια έκανε μία σέντρα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και αυτή έφτασε ως τα δίχτυα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Άμεση ήταν όμως η απάντηση του Πανιωνίου.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 56′, ο Μακρύλλος έκανε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στον Τσιλούλη, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν σημάδια κόπωσης. Είδαμε κακό θέαμα, φτωχό ματς από φάσεις και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης(68′ Φετφατζίδης), Ροζ, Κορχούτ, Μπάσα, Mατίγια, Ματέο Γκαρσία (64′ Βέλεθ), Τόνσο(77′ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Λάρσον

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς(14′ Άρτσε), Μακρύλλος, Τσιλούλης(87′ Καμαρά), Σιντι Αλι(80′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουμιρσάϊ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button