Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απέκτησε Φαρινόλα το Αιγάλεω

Μια ακόμα μεταγραφή έκανε το Αιγάλεω που ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάολο Φαρινόλα.

Κάτοικος Αιγάλεω θα είναι από την νέα χρονιά ο Πάολο Φαρινόλα.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Αήττητου ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του «Σίτι» την φανέλα του οποίου θα φορά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον στόχο των «κυανόλευκων» την νέα σεζόν να μην είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΑΟΛΟ ΦΑΡΙΝΟΛΑ……ΟΛΑ

Νέο μεταγραφικό ΜΠΑΜ για την ομάδα μας, άλλη μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά της Γ΄ Εθνικής και όχι μόνο. 
Αυτή την φορά ακούει στο όνομα PAULO FORINOLA. 
Με αστραπιαίες κινήσεις, Επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού τμήματος ο Άρης Παλτόγλου και ο Υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Αποστολίδης έκλεισαν τον ποδοσφαιριστή για λογαριασμό της ομάδας μας.

Βιογραφικό
O Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22/02/1984 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C.

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός, με πλούσιος παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε την καριέρα του το 2001-2002 στην Skoda Ξάνθη. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Μαρκό. Από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βέροια, στην Καλλιθέα και τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης για 3 1/2 χρόνια κ στην συνέχεια στην ομάδα της Κηφισιάς.

Καλωσορίζουμε τον Πάολο στην οικογένεια Α.Ο. Αιγάλεω και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και Καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button