Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κίνηση για νέο συμβόλαιο στον Χάμες

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Χάμες Ροντρίγκες και θα τον καλέσουν άμεσα για επέκταση στη συνεργασία τους. #slgr #olympiacosfc #JamesRodrigues #renewal #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Χάμες Ροντρίγκες και θα τον καλέσουν άμεσα για επέκταση στη συνεργασία τους.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει ικανοποιήσει απόλυτα το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του και, όπως αναφέρει το «Φως», αναμένεται άμεσα κίνηση από την πλευρά των Πειραιωτών για επέκταση στη συνεργασία τους με τον Κολομβιανό χαφ.

Η τωρινή συμφωνία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως υπάρχει και option ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν. Βέβαια, η πλευρά του Χάμες θα εξετάσει όλες τις επιλογές, αφού μοιάζει σίγουρο ότι αρκετές ομάδες της Ευρώπης θα τον «τσεκάρουν», όμως σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού και θα φανεί αν θα υπάρξει νέο deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως – σύμφωνα με το δημοσίευμα – οι φετινές απολαβές του Ροντρίγκες καλύπτονται σε ένα μικρό ποσοστό και από την προηγούμενη ομάδα του Κολομβιανού, οπότε δεδομένα θα υπάρξει νέα συζήτηση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button