ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Μετράμε μόλις λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία έπειτα από 97 ημέρες απραξίας! Ποια είναι τα σχέδια του Άκη Μάντζιου για τη σημερινή μάχη;

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον φέρει γρηγορότερα στον στόχο του… η οποία είναι η παραμονή!

Βέβαια, κάτι η προϊστορία και κάτι οι απουσίες κάνουν πιο δύσκολο το έργο της Λαμίας, αλλά εμείς θα σταθούμε στις απώλειες που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό ματς.

Όπως διαβάσατε πρώτοι εδώ στο LamiaSports, οι σίγουρες απουσίες του ΠΑΣ ήταν ο Ταϊρόν ντελ Πίνο και ο Παναγιώτης Κατσίκας, οι οποίοι ακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από την άλλη ήρθε να προστεθεί η απουσία του Μάρκ Ασίγκμπα, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν συμμετείχε καν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός!

Όμως, είχαμε και επιστροφές καθώς κανονικά στη διάθεση του Μάντζιου είναι ο Ιμπραχίμα Νιάσε, παίκτης ο οποίος είχε χάσει ορισμένες προπονήσεις στην αρχή της μίνι-προετοιμασίας της ομάδας!

Και πάμε να προσεγγίσουμε τώρα, μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία!

Ας υποθέσουμε πως το σύστημα της ομάδας δεν θα αλλάξει σε σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου και θα δούμε διάταξη 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, ενώ την τετράδα στην άμυνα την συμπληρώνουν από αριστερά στα δεξιά ο Βάντερσον, ο Αντέτζο, ο Πλιάτσικας και ο Σκόνδρας.

Στο κέντρο και ως αμυντικά χαφ θα είναι ο Δημούτσος με τον Μπεχαράνο ενώ σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και ως δεύτερος επιθετικός θα είναι λογικά ένας εκ των Καραμάνο ή Βασιλόγιαννη! Ένας από τους δύο θα παίξει δεξιά στην επίθεση ενώ ο άλλος θα παίξει πίσω από το φορ.

Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Ρόμανιτς ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χρήστος Αραβίδης!

Διαβάστε επίσης

Back to top button