ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σήμερα η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το στέγαστρο!

Μία σημαντική ημέρα είναι σημερινή, όσο αφορά την επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων 6. Προς συζήτηση η δημοπράτηση της επέκτασης του στεγάστρου του ΔΑΚ Λαμίας.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 6ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θέμα 2ο : ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θέμα 3ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜOY 619.600,00 € ΜΕ Φ.Π.Α.

Θέμα 4ο : ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ 1ΟΥ & 2ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 119.988,60 € (ΜΕ ΦΠΑ 24%)

Θέμα 5ο : ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ Α.Α.ΕΣΗΔΗΣ 77690 ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΘΟΡΩΝ Τ.Κ. ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ»

Θέμα 6ο : ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ – ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ 2.045.470,95€ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2.045.470,95€ ΜΕ ΦΠΑ 24%

Θέμα 7ο : ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής είναι ο Ιωάννης Ρούλιας

Τα Τακτικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής είναι οι:

ΜΑΡΙΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΛΩΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΓΚΑΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button