FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άντεξε… 20 τελικές ο ΠΑΣ Λαμία!

Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι μακράν το ματς στο οποίο ο ΠΑΣ Λαμία, απειλήθηκε περισσότερο στη σεζόν. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι αριθμοί.

Μπορεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να πήρε ένα σπουδαίο διπλό την Δευτέρα το απόγευμα κόντρα στον ΟΦΗ, όμως έζησε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο…

Μία από τος σημαντικότερες νίκες στου στη σεζόν πήρε ο ΠΑΣ Λαμία, την Δευτέρα 18/2 καθώς κέρδισε με 1-3 σκορ τον ΟΦΗ, τον οποίο και «σκότωσε» μέσα σε 20 λεπτά.

Τα γκολ των Καραμάνου, Τομάς και Μπερτόλιο «ξεκλείδωσαν» την κρητική άμυνα, η οποία στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε και ιδιαίτερη δουλειά…

Όμως, για να φτάσει ο ΠΑΣ να κερδίσει και να φύγει με το χαμόγελο από το «Γεντί Κουλέ» θα έπρεπε να αντέξει 20 τελικές προσπάθειες που δημιούργησε ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Χάιμε Βέρα κατάφερε να απειλήσει 20 φορές την «κυανόλευκη» ομάδα, κάτι που καμία ομάδα δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής.

Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, οι κρητικοί είχαν το απίστευτο 13 τελικές με τις 9 να είναι εντός εστίας… Κάπου εκεί όμως ήρθε ο «Άγιος» Νίκος Μελίσσας ο οποίος (όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας) επί της ουσίας μαζί με την άμυνά του έσωσαν τον ΠΑΣ Λαμία.

Το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής αποτέλεσε το ματς στο οποίο ο ΠΑΣ απειλήθηκε πιο πολύ απ΄όλα του τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button