FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη μία ο ΟΦΗ δημιουργούσε… και από την άλλη η Λαμία «έκλεβε»!

Έχοντας πλέον ηρεμήσει από το εκείνο το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ο ΠΑΣ Λαμία «άλωσε» το Ηράκλειο κερδίζοντας με 1-3 τον ΟΦΗ, θα εξετάσουμε τα στατιστικά του αγώνα.

Άκρως διδακτική ήταν η νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του ΟΦΗ, το απόγευμα της Δευτέρας που μας πέρασε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, δημιουργώντας 12 τελικές προσπάθειες κατάφερε τις πέντε να τις έχει προς το τέρμα και μάλιστα από αυτές που βρήκαν στόχο, είχαμε και 3 ωραία γκολ!

Όμως, κατά γενική ομολογία και κοιτώντας και τα στατιστικά του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε πως ο ΟΦΗ δημιουργούσε… και η Λαμία σκόραρε.

Εκτός από το σκοράρισμα βέβαια, οι παίκτες του Χάβου «έκλεβαν» κιόλας καθώς ολοκλήρωσαν το ματς με 18 κλεψίματα έχοντας ως «αρχικλέφτη» τον Μελίσσα με 8 και τους Μπεχαράνο, Δημούτσο και Τομάς με 2.

Οι Κρητικοί τώρα, πραγματοποίησαν 20 τελικές, από τις οποίες οι 11 είχαν στόχο το τέρμα της Λαμίας, όμως μόλις μία βρήκε δίχτυα.

Τα λάθη του αγώνα δεν ήταν πολλά, παρόλο αυτά τα περισσότερα τα έκανε ο ΠΑΣ, έχοντας 29, ενώ ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 27 λάθη και τα περισσότερα τα έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και τις κεφαλιές στο παιχνίδι, όπου από την αρχή της σεζόν είχαμε συνηθίσει τη Λαμία να έχει πάντα τις περισσότερες απ΄όλους τους αντιπάλους του, όμως στην Κρήτη είδαμε τον ΟΦΗ να κερδίζει 5 κεφαλιές και ο ΠΑΣ μόλις 1.

Αυτό βέβαια έχει εξήγηση καθώς απών από το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» ήταν ίσως ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής της SuperLeague και βασικός σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Χερόνιμο Μπαράλες.

ΟΦΗ
1Goals3
ΠΑΣ Λαμία
1Ασίστ1
20Τελικές Προσπάθειες12
11Σουτ εντός μεγάλης περιοχής5
4Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής6
5Κεφαλιές1
6Αποκρούσεις9
6Επεμβάσεις11
8Κλεψίματα18
17Φάουλ15
0Οφσάιντ4
5Κόρνερ6
27Λάθη29
12/22Γεμίσματα4/10

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button