ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Dancing on ice… στη Λαμία με πρωταγωνιστές Μπερτόλιο και Ντέλετιτς!

Οι Μπερτόλιο, Τομάς της Λαμίας και οι Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς της ΑΕΛ, θα έχουν την Κυριακή έναν… επιπλέον αντίπαλο.

Αγώνας «μισή» κατηγορία θα γίνει την Κυριακή στη Λαμία, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την ΑΕΛ. Πρόκειται για ένα «εξάποντο» ντέρμπι της ουράς, όπου με γνώμονα την πρόγνωση του καιρού θα διεξαχθεί υπό ακραίες συνθήκες.
Η θερμοκρασία θα βρίσκεται υπό του μηδενός, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει χιονόπτωση και αυτόματα οι μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν επιπλέον αντίπαλο.  Το «βαρύ» τερέν. Αυτόματα παίκτες όπως οι Μπερτόλιο, Τομάς, Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς – δύο και δύο – εκτός από μπάλα θα πρέπει να συμμετάσχουν και στο ποδοσφαιρικό… danicing on ice, αφού και οι τέσσερις είναι άκρως ποιοτικοί και αποτελούν βαρόμετρο στις ομάδες τους.
Αν παρατηρήσουμε τους αριθμούς τους, γίνεται εύκολα αντιληπτό το μέγεθος της επίδρασής τους στο παιχνίδι της Λαμίας και της Λάρισας αντίστοιχα.
*Οι Μπερτόλιο και Τομάς έχουν πετύχει αθροιστικά τα 5 από τα 17 γκολ της Λαμίας, με μόλις 40 τελικές (1/8). Παρότι ο δεύτερος αποκτήθηκε το Γενάρη, ήδη… άνοιξε λογαριασμό.
*Παράλληλα έχουν από ένα κερδισμένο πέναλτι (δύο αθροιστικά) που δεν εκτέλεσαν εκείνοι, ενώ ο Αργεντινός μετρά και μία ασίστ. Ετσι συμμετέχουν στα 8 από τα 17 τέρματα   της ομάδας τους, με την υποσημείωση πως ο Ισπανός έχει αγωνιστεί μόνο στα 463′ από τα 1.996′ που είναι το απόλυτο  της φετινής σεζόν για τη Λαμία (μαζί με τις καθυστερήσεις).
*Οι Ντέλετιτς και Μιλοσάβλιεβιτς από την πλευρά τους έχουν βρει δίχτυα έξι φορές, σε σύνολο 19 «βυσσινί» τερμάτων. Αν προσθέσουμε και τις τέσσερις ασίστ τους (δεν είναι στον έναν ή τον άλλον), αυτόματα συμμετέχουν σε περισσότερα από τα μισά τέρματα της ΑΕΛ (10/19).
*Εχουν αθροιστικά τις 201 από τις 853 επιθετικές πάσες της Λάρισας (23,5%) και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως από τα πόδια τους περνά ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού τους.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως η συγκεκριμένη τετράδα θα πρέπει να βρει «αντίδοτο» στις ακραίες καιρικές συνθήκες και όποιος τα καταφέρει, αυτόματα η ομάδα του θα αποκτήσει προβάδισμα νίκης.
Πηγή: Gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button