FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ καλεί Βασιλαντωνόπουλο!

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος του ΠΑΣ Λαμία, να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ από την στιγμή που δεν υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά την ανανέωση του Γκάλο. Πολύ δύσκολη η παραμονή Λαμπρόπουλου.

Στάση αναμονής επικρατεί στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του Ροντρίγκο Γκάλο.

Σύμφωνα με την Sportime από την στιγμή που δεν υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο 27χρονος δεξιός αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Λαμία και μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ένωσης, για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, πολύ δύσκολα αυτός θα συνεχίσει στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στην εξεύρεση παίκτη για την θέση του κεντρικού αμυντικού,κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button