Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Και η Pre League στην ΕΡΤ!

Μια πάρα πολύ θετική εξέλιξη για το πρωτάθλημα όπου αγωνίζεται ο ΑΟ Λαμίας, και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από την ΑΕΚ, οι φίλοι του Μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για την επόμενη διετία στην ΕΡΤ όλους του αγώνες Ανδρών και Γυναικών στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, των Πρωταθλημάτων Α1 και Α2, των Διεθνών Φιλικών Τουρνουά των Εθνικών Ομάδων, τους Προκριματικούς της Εθνικής Γυναικών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIBA 2021, καθώς και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2019.

Το Ρολάν Γκαρός βρίσκει για άλλη μία φορά τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, η οποία εξασφάλισε για την επόμενη τριετία τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγάλου διεθνούς τουρνουά – που απέκτησε σημαντικό ελληνικό ενδιαφέρον μετά τις επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Οι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από τα κανάλια της ΕΡΤ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, μεταξύ των οποίων, τον Διεθνή Μαραθώνιο Αθήνας, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών Ανοικτού και Κλειστού Στίβου και όλα τα Διεθνή Meetings Στίβου που διοργανώνονται στην Ελλάδα.

Επίσης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τα 14 meetings του Diamond League από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2019, στα οποία θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές με πολλές πιθανότητες διάκρισης.

Το ελληνικό βόλεϊ βρίσκει στέγη στη δημόσια τηλεόραση για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των διοργανώσεων της ΕΟΠΕ, μεταξύ των οποίων, το Κύπελλο και τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, τα Πρωταθλήματα Volleyleague και Pre League Γυναικών, διεθνείς και ελληνικές διοργανώσεις Beach Volley και άλλα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button