FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ: Οι συναντήσεις της SuperLeague!(pics+vids)

Το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης της ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ.

Έχοντας υψηλό ηθικό και ανεβασμένο ψυχολογία ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SuperLeague θα παίξει εντός έδρας με την ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι κρίσιμο για την παραμονή της φθιωτικής ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Η Λαμία έφυγε με το διπλό από την Κρήτη και την έδρα του ΟΦΗ και μετά τη νίκη έφτασε στους 24 βαθμούς και την 9η θέση, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λάρισα είναι ένα «must win» ματς.

Το LamiaSports τώρα είναι εδώ για να σας θυμίσει τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη SuperLeague και να σας βάλει στο κλίμα του κυριακάτικου αγώνα.

Ας ξεκινήσουμε:

SuperLeague

15η αγωνιστική

Τη σεζόν 2017-2018 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά, την 15η αγωνιστική της SuperLeague.

Η αναμέτρηση δεν πήγε καθόλου καλά για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο Μίλος Ντέλετιτς βρέθηκε σε εκπληκτική κατάσταση, «πυροβολώντας» δύο φορές την «κυανόλευκη» άμυνα. Την πρώτη ήταν στο 13΄ενώ η δεύτερη ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 31΄.

Παρόλο αυτά, το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο. Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 τελικές προσπάθειες, με τις 3 να είναι εντός εστίας, ενώ η ΑΕΛ είχε ακριβώς τα ίδια στατιστικά.

Θυμηθείτε τα γκολ του παιχνιδιού:

Δείτε τώρα τα στατιστικά του αγώνα:

SuperLeague

31η αγωνιστική

Ο Μίλος Ντέλετιτς πήγε να γίνει πρωταγωνιστής της ομάδας του και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Η ΑΕΛ, όπως θα κάνει και το Σάββατο, υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της SuperLeague τον ΠΑΣ Λαμία, σε ένα ακόμη πιο αμφίρροπο παιχνίδι.

Το «ζουμί» του αγώνα ήταν προς το τέλος του. Στο 81΄ο Νίκος Τσούκαλος άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα, δίνοντας την αίσθηση πως όλα τελειώσανε και η Λαμία θα πανηγύριζε το τρίτο της «διπλό» στη σεζόν.

Παρόλο αυτά, ο Ντέλετιτς τρία λεπτά αργότερα, έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε περισσότερες τελικές από την γηπεδούχο ομάδα, 11 τον αριθμό αλλά μόλις οι 3 ήταν εντός εστίας.

Από την άλλη η ΑΕΛ, είχε 10 τελικές και οι 6 βρήκαν στόχο.

Θυμηθείτε τα γκολ του αγώνα:

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα:

 

SuperLeague

7η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία 1-2

Η Λαμία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ντέλετιτς, όμως κατάφερε να βρει απαντήσεις και παρότι έμεινε με δέκα παίχτες στο 76′ μετά την αποβολή του Βάντερσον, πανηγύρισε την πρώτη νίκη (2-1) της σεζόν και την παρθενική της ανατροπή στη Super League!

Καλύτερη στο πρώτο η ΑΕΛ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που ανήκε στην ΑΕΛ η οποία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι… βυσσινί που είδαν στο 11′ τον Σαχίτι να βγαίνι λόγω τραυματισμού και να παίρνει τη θέση του ο Ακόστα, έχασαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Πίτι, κατάφεραν στο 30’΄να κάνουν το 1-0 με ωραία προσπάθεια και σουτ από τον Ντέλετιτς. Ένα γκολ που κράτησαν ως το τέλος των πρώτων 45 λεπτών, δείχνοντας έτοιμοι για τη νίκη.

Ολική ανατροπή για Λαμία

Λογάριαζαν όμως χωρίς την Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο μέρος και μόλις στο ξεκίνημά του, κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Μπαράλες νίκησε στον αέρα τον Μόρα και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Όμως οι «κυανόλευκοι» δεν σταμάτησαν εκεί, πιέζοντας και για άλλο γκολ. Ένα γκολ που ήρθε στο 65′ με τον Επστάιν να πιάνει έναν «κεραυνό» από το ύψος της μικρής περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μένοντας και με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Βάντερσον στο 76′, αλλά έχοντας επιπόλαιες ενέργειες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το 1-2 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Κόεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας (75′ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν (70′ Κούνιτς), Σαχίτι (13′ λ. τρ. Ακόστα), Πίτι, Ντέλετιτς.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπλάζιτς (63′ Οσμάν), Επστάιν (83′ Ασιγκμπα), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Δημούτσος (68′ Μπερτόγλιο), Καραμάνος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button