ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε επαφή με τη Μίλαν η Λαμία!

Τα είπαν για Χακίμ Μαστούρ η Μίλαν και ο ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

H ιστορία του Χακίμ Μαστούρ ήταν σύντομη στην Λαμία και μάλιστα δεν θα έχει και happy end αφού οι δύο ομάδες έφτασαν στα άκρα με την λύση να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες. Πως φτάσαμε όμως μέχρι εκεί. Γιατί μίλησε η Λαμία με την Μίλαν και τι έπραξε εκείνη; Το lamiaragate3.gr έχει το ρεπορτάζ!

Ο Ιταλό-Μαροκινός άσσος δεν έμελε να βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη ούτε στην Λαμία αφού μόλις 3 μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του 3ετους διάρκειας, έφυγε για Χριστούγεννα, κοντεύουν απόκριες και ακόμη αγνοείται.

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες από κύκλους και των δύο πλευρών, ωστόσο το lamiaragate3.gr σας έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Λαμία ήρθε σε επαφή με την Μίλαν για τον Χακίμ Μαστούρ.

O λόγος; H oμάδα μας έψαχνε εδώ και ημέρες τον νεαρό μεσοεπιθετικό αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να πληροφορηθεί πως ο παίκτης βρίσκεται στο Μιλάνο και συγκεκριμένα στο Μιλανέλλο, (προπονητικό κέντρο της Μίλαν) όπου πραγματοποιεί θεραπεία για τον τραυματισμό του, ο οποίος βάσει ημερολογίου κλείνει 2 μήνες!

Το “κλου” της υπόθεσης ωστόσο είναι πως ο ποδοσφαιριστής είχε ενημερώσει την Μίλαν πως η Λαμία είναι ενήμερη για αυτό….

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Μετά την συνομιλία των 2 ομάδων η Μίλαν ζήτησε τη απομάκρυνση του από τις εγκαταστάσεις της ομάδας για ασέβεια προς το κλαμπ που τον ανέδειξε δαπανώντας ένα μεγάλο ποσό για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της…

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση του Χακίμ Μαστούρ…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button