Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από Δευτέρα στις προπονήσεις ο Ουγκράι – Η αποστολή για Τρίπολη

Πάνω από 3 μήνες μετά τον τραυματισμό του, ο Ουγκράι θα ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις με τον Ατρόμητο από την ερχόμενη Δευτέρα. Χωρίς Ρισβάνη και Σάκιτς η αποστολή στην Τρίπολη.

Την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος. Από τη σημερινή προπόνηση βγήκε μια πολύ ευχάριστη είδηση, αφού ο Ρόλαντ Ουγκράι θεωρείται ότι έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και θα ξεκινήσει προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται πως ο Ούγγρος εξτρέμ βρίσκεται εκτός δράσης από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, όταν τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό (5.15μ.μ.) παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Ρισβάνης και Σάκιτς, καθώς και ο τραυματίας Μούγιακιτς. Αναλυτικά οι 19 παίκτες της αποστολής: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Μάντσον, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button