FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Νίκο!(pics+vids)

Γενέθλια έχει σήμερα ένας εκ των τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Μελίσσας και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μικρού αφιερώματος.

Τα 26 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο Νίκος Μελίσσας, ένας εκ των τερματοφυλάκων του φετινού ΠΑΣ Λαμία και ενός εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας στην πορεία της για την παραμονή στη SuperLeauge.

Το LamiaSports, θέλοντας να ευχηθεί στον Μελίσσα, του ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα:

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Φεβρουαρίου του 1993, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Τον Ιούλιο του 2012 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του «Δικεφάλου», όπου ανήκει και μέχρι σήμερα.

Τον Αύγουστο του 2013 έφυγε πρώτη φορά δανεικός, φορώντας τη φανέλα του Φωκικού για 8 παιχνίδια, στα οποία δέχθηκε 13 γκολ ενώ κράτησε μία φορά ανέπαφη την εστία του.

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, για να φύγει ξανά δανεικός το 2014 αλλά αυτή τη φορά στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Στα Ψαχνά αγωνίστηκε 22 φορές, έχοντας κρατήσει την εστία του 7 φορές ανέπαφη, ενώ δέχθηκε 23 γκολ.

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε και την επόμενη χρονιά, αλλά δόθηκε εκ νέου δανεικός στην ομάδα της Σπάρτης αυτή τη φορά. Στην ομάδα της Πελοποννήσου έμεινε μία αγωνιστική περιόδο φορώντας τη φανέλα της σε 26 παιχνίδια, έχοντας δεχθεί 22 γκολ αλλά κράτησε την εστία 11 φορές ανέπαφη.

Στον ΠΑΣ Λαμία για πρώτη φορά ήρθε το καλοκαίρι του 2017, όπου αγωνίζεται μέχρι και τώρα (δανεικός) πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τη «κυανόλευκη» φανέλα την έχει φορέσει 21 φορές, έχοντας δεχθεί 23 γκολ. Έχει κρατήσει όμως ανέπαφη την εστία του σε 6 ματς, δίνοντας μάλιστα σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button