Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ρατσιστικά συνθήματα στον Ουάρντα

Θύμα ρατσιστικών συνθημάτων έπεσε ο Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε συνέχεια από την πλευρά που είχαν φιλοξενηθεί οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και σε αρκετά σημεία του αγώνα του φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα και ήχους με ρατσιστικό περιεχόμενο.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε στη NOVA.  «Είμαστε απογοητευμένοι. Σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στη σεζόν, δεν αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αξίζαμε τη νίκη και με μεγαλύτερο σκορ. Σήμερα έδωσα δύο ασίστ, στο Καραϊσκάκη κερδίσαμε, σήμερα πήραμε ισοπαλία, οπότε όλα καλά», είπε αρχικά.

Μετά αναφέρθηκε τι συνέβη με εκείνον και ορισμένους φίλους του Ολυμπιακού. «Μερικοί οπαδοί είπαν κάποια άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου, σέβομαι απόλυτα τον Ολυμπιακό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πάντα στο τέλος αγωνίζομαι για την ομάδα μου και στο γήπεδο δεν προκαλώ. Σήμερα το ματς ήταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Γιατί να συζητάμε για τον ΠΑΟΚ;  Σήμερα μιλάμε για τον Ατρόμητο, όχι για τον ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό. Μερικοί φίλαθλοι ήταν απογοητευμένοι που δεν αγωνίστηκα στο κύπελλο, τώρα είμαι στον Ατρόμητο, αγωνίζομαι για τον Ατρόμητο, δεν μένω στη Θεσσαλονίκη, με σέβονται εδώ, με πληρώνουν εδώ και αυτό για μένα είναι το σημαντικό. Σε αυτή τη σεζόν είμαστε αρκετά καλοί, χάσαμε κάποιους πόντους, είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ».
Για την ομάδα του Περιστερίου σχολίασε πως  «ο Ατρόμητος είναι οικογένεια. Παίζουμε σαν οικογένεια, θέλουμε να κερδίζουμε, έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Το να παίζεις στο Καραϊσκάκη είναι πολύ δύσκολο, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη. Τώρα στο Περιστέρι, η ομάδα δείχνει βελτίωση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο κόσμος είναι χαρούμενος γιατί η ομάδα παίρνει αποτελέσματα και το χαιρόμαστε και εμείς. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, στο τέλος ο Ολυμπιακός πήρε τον ένα βαθμό οπότε αυτοί θα πρέπει να είναι χαρούμενοι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button