FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με απουσίες… αλλά και δίψα για διάκριση ο ΠΑΣ Λαμία!(match day)

Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία,. ο οποίος στη ρεβάνς του 3-3 θα παίξει στο «Γεώργιος Καραϊσάκης» με τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο του δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλο Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό στις 19:30.

Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 3-3 στο ΔΑΚ Λαμίας και μπορεί το φαβορί να είναι ο Ολυμπιακός, όμως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, μιας και η Λαμία ξέρει τι θέλει από το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να το πάρει.

Βέβαια, αμφότερες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν αρκετές απουσίες με τους προπονητές να αφήνουν εκτός βασικά στελέχη.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε εχθές την αποστολή της ομάδας του, αφήνοντας εκτός αρκετά βασικά στελέχη της φετινής ενδεκάδας.

Έξω έμειναν οι Αργεντινοί Μπερτόλιο και Μπαράλες, ενώ δεν θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη σήμερα ο Αντέτζο, ο Δημούτσος, ο Μελίσσας και ο Πίτι.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο, ο Μπουλούλης αλλά και οι «μικροί» Κωστίκας και Ρόμανιτς.

Πιο αναλυτικά η αποστολή της ομάδας περιλαμβάνει τους εξής:

1 Bojan Saranov
99 Παναγιώτης Κατσίκας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
5 Χρήστος Καρυπίδης
6. Danny Bejarano
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba
55 Άνταμ Τζανετόπουλος

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
19 Joan Tomas
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

11 Αναστάσιος Καραμάνος
12 Jean-Luc Assoubre
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

 

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου:

Έχοντας τώρα στα χέρια μας την αποστολή αλλά μαντεύοντας πως ο Χάβος θα επιλέξει να παίξει αμυντικά κόντρα στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» μία πιθανή ενδεκάδα.

Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Σαράνοφ, ενώ στα άκρα της άμυνας θα δούμε τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Βάντερσον.

Στην άμυνα τώρα και αφού λείπει ο Αντέτζο, τη θέση του θα την πάρει ο Καρυπίδης, ενώ παρτενέρ του θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Πλιάτσικας.

Η λογική λέει τώρα πως η ομάδα θα παραταχθεί με δύο αμυντικά χαφ, όπου αυτό σημαίνει πως Μπεχαράνο και Σκόνδρας θα παίξουν ως «κόφτες» ενώ ο Μπλάζιτς πιο μπροστά σε ρόλο «8ριου».

Αριστερά στην επίθεση τώρα θα δούμε τον Τομάς λογικά, ενώ και ο Επστάιν διεκδικεί θέση. Ο Ασούμπρε ο οποίος έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο ΔΑΚΛ κόντρα στην ΑΕΛ θα είναι δεξιά και ο Καραμάνος θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1 αμυντικούς προσανατολισμούς.

 

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού:

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την σημερινή αναμέτρηση ) κόντρα στη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στις αναμενόμενες απουσίες των Χριστοδουλόπουλου, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Ντίας και Βούκοβιτς, προστίθεται και αυτή του Τοροσίδη. Ο διεθνής μπακ είχε γίνει αλλαγή στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ επειδή δέχθηκε ένα χτύπημα και αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα.

Ωστόσο, εκτιμήθηκε ότι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του ούτε σήμερα. Οπότε, δεν υπάρχει άλλο καθαρό δεξί μπακ (κόντρα στους Κρητικούς έπαιξε ο Κούτρης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα) για να χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Φυσικά, εκτός είναι και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος έχει βρεθεί εδώ και καιρό εκτός πλάνων.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε τον 18χρονο εξτρέμ, Γιώργο Μαρίνο, αλλά και τον 19χρονο μέσο, Γιώργο Ξενιτίδη.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ποντένσε, Ξενιτίδης, Μαρίνος, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο 

Μία πιθανή ενδεκάδα θέλει τους: 

Σα κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης δεξί μπακ και Κούτρης αριστερό και Μεριά με Μιράντα κέντρο άμυνας.

Στον άξονα Γκιγιέρμε με Μπουχαλάκη και επιτελικός ο Φορτούνης ή ο Νάτχο. Για τα δύο άκρα φαβορί ο Μασούρας με τον Ποντένσε, εκτός εάν επανέλθει στο 100% ο Ζιλ Ντίας και παλέψει για μία θέση. Για μπροστά δυνατός υποψήφιος είναι ο Σολδάνο αλλά ο Χασάν είναι σε τρομερή φόρμα. Ο Σολδάνο είναι υποψήφιος και για ρόλο πίσω από τον φορ για το Ολυμπιακός – Λαμία.

 

Η μετάδοση του αγώνα:

Όπως και σε κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία,μ έτσι και σε αυτόν το LamiaSports θα σας κρατά ενήμερους για την εξέλιξη του αγώνα μέσω των social media του σάιτ μας.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Ούτε οπαδικά, ούτε προεδρικά!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button