Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έβαλε δύσκολα στην ΑΕ Καλυβίων η Νίκη!

Δυνατό παιχνίδι στα Καλύβια ανάμεσα στην ΑΕ Καλυβίων και τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Α' φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Δυνατό παιχνίδι στα Καλύβια ανάμεσα στην ΑΕ Καλυβίων και τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη.

Τη νίκη με 2-1 σκορ πήρε η ομάδα της ΑΕ Καλυβίων στο παιχνίδι της Α’ φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας με αντίπαλο τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Το ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Αγία Παρασκευή να έχει δύο καλές επιθέσεις, χωρίς βέβαια να έχουν αποτέλεσμα.

Από το πρώτο πεντάλεπτο και έπειτα τα Καλύβια έλεγξαν το παιχνίδι, δημιουργούσαν φάσεις όμως δεν μπορούσαν να τις ολοκληρώσουν εύστοχα.

Να σημειώσουμε πως στο ζέσταμα πριν τον αγώνα ο βασικός τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, Γκερπενής τραυματίστηκε στο δάχτυλο και τέθηκε εκτός. Στο τέρμα έκατσε ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Κραββαρίτης.

Παρόλο αυτά στο 23′ ο Λύκος από τα αριστερά έκανε την πάσα στον Καρκάνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Καλυβίων και έκανε το 0-1.

Στη φάση αυτή η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτυρηθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα σε προηγούμενη φάση, το οποίο δεν δόθηκε.

Στη συνέχεια της φάσης ο Καρκάνης σημείωσε το γκολ…

Σουτ του Ξεζώνοτου από καλή θέση, η μπάλα ψηλά άουτ.

Τα Καλύβια απείλησαν και πάλι λίγα λεπτά αργότερα με τον Κοντρέου να σουτάρει από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δοκάρι για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, όταν ο Καρκάνης έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε τον Μήτσου αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήγε να το πάρει ο Λύκος αλλά το σουτ του πέρασε απελπιστικά άουτ.

Σέντρα σουτ του Γκαρλάτου για την Αγία Παρασκευή, ο Μήτσου ήταν σε καλή θέση και με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε τη μπάλα.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα Καλύβια να ισοφαρίζουν με τον Χαλλή να τρυπάει την άμυνα της Νίκης και με πλασέ κέρδισε τον Κραββαρίτη για το 1-1.

Σουτ του Τσιγκόλη μέσα από την μεγάλη περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ο Κραββαρίτης του είπε όχι, στο 48′ της αναμέτρησης.

Ο μονόλογος του πρώτου ημιχρόνου για την ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις τελικές ευκαιρίες να είναι αρκετές αλλά καμία δεν έβρισκε στόχο…

Στο 72′ ο διαιτητής Τσαβος δίνει πέναλτι σε ανατροπή του Τσιγκόλη μέσα στην περιοχή της Νίκης, ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε εύκολα το 2-1.

Το παιχνίδι έμεινε στο 2-1 υπέρ της ΑΕ Καλυβίων, η οποία έχει το προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Αγίας Παρασκευής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης

Back to top button