FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Θα τους στέλναμε στο νευρολόγο»

Η Λαμία ως άλλος φονέας των γιγάντων απέκλεισε μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ένας από τους πρωταγωνιστές της ιστορικής επιτυχίας, ο Γιάννης Σκόνδρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο 29χρονος δεξιός μπακ δήλωσε αισιόδοξος πως θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για την ομάδα του, αναφερόμενος στις φιλοδοξίες της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Σκόνδρας:

Για το αν περίμενε να αποκλείσει η ομάδα του τους «αιώνιους»: «Αν μας έλεγε κανείς πριν ενάμιση μήνα πως θα αποκλείαμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα τον στέλναμε στον νευρολόγο».

Για την πρόκριση της Λαμίας: «Το 3-3 στο πρώτο παιχνίδι έδινε μεγάλο προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζαμε μια τεράστια ομάδα και ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε, ειδικά από τη στιγμή που θέλαμε νίκη στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Είπαμε να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει. Είχαμε πολλή τύχη, ήμασταν αποτελεσματικοί στη μια φάση που δημιουργήσαμε και κερδίσαμε».

Για το αν διέκρινε αλαζονεία από τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Εμείς κοιτούσαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως. Το αν μας υποτίμησαν ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα πάντως έκαναν φάσεις».

Για το αν έλειψε από το αρχικό σχήμα ο Φορτούνης: «Ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι και ανεβάζει όλη την ομάδα. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα, όμως ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και πολλούς καλούς παίκτες».

Για την βελτίωση της Λαμίας μέσα στη σεζόν: «Από την αρχή της σεζόν πρώτο μας μέλημα ήταν η σωτηρία στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό παίζαμε στα ματς Κυπέλλου με πολλές αλλαγές. Όμως όλα τα παιδιά του ρόστερ είναι άξια και ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες».

Για τις βλέψεις της Λαμίας στο πρωτάθλημα: «Δεν αρχίσαμε καλά τη χρονιά. Μετά ήρθε η αλλαγή προπονητή, έγιναν κάποιες μεταγραφές και τώρα η ομάδα έχει δέσει αρκετά. Έχουμε καλή εικόνα, ανεξάρτητα από αποτέλεσμα και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Με την ψυχολογία που έχουμε κοιτάμε προς τα πάνω και στο πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα».

Για το πώς περιμένει τα ημιτελικά Κυπέλλου: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Ναι μεν κάναμε έναν άθλο, αλλά δεν σταματά το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια, πρώτα το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά θα δούμε και το Κύπελλο, με όποιον αντίπαλο βγει στην κλήρωση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button