FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία: Τι μας «κρύβει» η προϊστορία;(vids)

Δύσκολο και άκρως σημαντικό αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στην έδρα του Λεβαδειακού. Τι «κρύβει» η προϊστορία των δύο ομάδων όμως;

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην γρήγορη παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, έχοντας ως γνώμονα το παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες για το Κύπελλο Ελλάδος, θα «παλέψει» σε μία δύσκολη έδρα.

Τι αναφέρει όμως η προϊστορία των αγώνων στο ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας;

Στη γενική προϊστορία των δύο συλλόγων υπερτερεί η ισοπαλία καθώς για το Πρωτάθλημα της SuperLeague, συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές και οι αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό, υπάρχει η περσινή ισοπαλία χωρίς σκορ 0-0, ενώ φέτος στο ΔΑΚ Λαμίας η ομάδα του Χάβου πήρε τεράστια νίκη με σκορ 3-2 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Ντάνιελ Αντέτζο.

Το περσινό παιχνίδι της Λαμίας και του Λεβαδειακού στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είχε λήξει και αυτό ισόπαλο με σκορ 1-1.

Πιο αναλυτικά:

Η ιστορία

Νίκες Λεβαδειακού: 0

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Λαμίας 1

Με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό

Νίκες Λεβαδειακού: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Λαμίας 0

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018, 19.00

Λαμία – Λεβαδειακός 3-2

(11′ κεφαλιά Μπερτόλιο, 24′ σουτ Μπαράλες, 83′ κεφαλιά Αντέτζο – 60′ σουτ Νανγκίς, 81′ κεφαλιά Γιακουμάκης. Στο 88′ 2η κίτρινη Καραχάλιος του Λεβαδειακού)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button