ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψυχή, πάθος και δύναμη! Αυτά έλειπαν από τη Λαμία…

Μία άνευρη ομάδα, χωρίς κίνητρο και στόχους, μεταλλάχθηκε και κέρδισε τον Άρη της πορείας πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο.

Μία άνευρη ομάδα, χωρίς κίνητρο και στόχους, μεταλλάχθηκε και κέρδισε τον Άρη της πορείας πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο.

Αν έλεγες σε κάποιον πριν το ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη, ότι οι «κυανόλευκοι» θα προηγούνται στο 17΄με 2-0 επί των «κίτρινων», θα σου έλεγε ότι ζεις εκτός πραγματικότητας… τουλάχιστον.

Κι΄όμως. Η ομάδα της Λαμίας όχι μόνο ήταν μπροστά στο σκόρ στα 17 πρώτα λεπτά, αλλά το κράτησε και έως το τέλος, με σχετική άνεση.

Τι άλλαξε όμως και από εκείνη την ομάδα που δεν διεκδικούσε ούτε πλάγιο άουτ… στο «Αθανάσιος Διάκος» χθες εμφανίστηκε ένα σύνολο το οποίο κέρδισε τον καλοστημένο Άρη του Άκη Μάντζιου;

Αρκετοί ποδοσφαιριστές, στις δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα το αποκάλυψαν. Κίνητρο! Μία λέξη «κλειδί», η οποία δεν υπήρχε στην ομάδα του ΠΑΣ τον προηγούμενο καιρό, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως χαρακτηριστικά είπαν τόσο ο Αραμπούλι όσο και ο Προβυδάκης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές κίνητρα για να «παλέψουν».

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» «άρπαξαν» την ευκαιρία, έδειξαν τα δόντια τους και έβγαλαν επιτέλους ψυχή που τους έδωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεν θα σταθούμε σε ατομικές εμφανίσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο ματς κόντρα στον Άρη, έκαναν την αρχή για να αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα αυτή κι΄ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη αν πραγματικά το πιστεύεις!

Υπάρχει όμως δρόμος μπροστά μας… Η Λαμία έχει να ανέβει έναν πραγματικό γολγοθά, με απανωτά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας αλλά και αγώνες Κυπέλλου. Μία αγωνιστική δοκιμασία, η οποία θα χρειαστεί ιδιαίτερη μεταχείριση τόσο από τον προπονητή όσο και από τους ποδοσφαιριστές.

Ας είναι αυτή η νίκη κόντρα στον Άρη…η αρχή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button