Συνεχίζονται οι «μάχες» στη Β΄Φθιώτιδας!/ Σχόλια & βαθμολογίες

Η 17η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας έχει πλέον ολοκληρωθεί… όμως σοφότεροι δεν γίναμε καθώς όλες οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή κια γύρω από αυτήν έφυγαν από το γήπεδο με το «τρίποντο».
Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι έγινε το Σαββατοκύριακο 2-3/3 στη Β΄Φθιώτιδας, ποιες ομάδες συνεχίζουν να έχουν τα σκήπτρα των πρώτων θέσεων στους τρεις ομίλους αλλά και αν άλλαξε κάτι στην ουρά της βαθμολογίας.
Τα αποτελέσματα στον 1ο όμιλο:
ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ | 0-2 |
ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ | 3-1 |
ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ | 6-0 |
ΡΕΓΓΙΝΙ – ΣΚΑΡΦΕΙΑ | 5-0 |
ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΛΟΚΡΙΔΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ | 0-3 α.α. |
ΡΕΠΟ: ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΣ |
Στον πρώτο όμιλο έχουμε τα Καμένα Βούρλα να παραμένουν με 40 πόντους στη πρώτη θέση, καθώς κέρδισαν με 0-2 σκορ τον ΑΟ Καλαποδίου.
Βέβαια η διαφορά τους με τους δύο δεύτερους δεν αυξήθηξε μιας και Αγρότης Τραγάνας και Δαφνησιακός κέρδισαν με 3-1 και 6-0 τον Παρνασσό και τον Αετό Μενδενίτσας αντίστοιχα.
Από την άλλη το Ρεγγίνι, πέτυχε 5 γκολ στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκάρφειας και καραδοκεί στην τρίτη θέση με 33 πόντους.
Στην πάτο της βαθμολογίας τώρα, η Σκάρφεια κατέχει την τελευταία θέση με 5 πόντους, ενώ ο Αετός Μενδενίτσας είναι τρεις βαθμούς πιο πάνω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ | 40 |
ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ | 34 |
ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ | 34 |
ΡΕΓΓΙΝΙ | 33 |
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ | 27 |
ΚΑΛΑΠΟΔΙ | 25 |
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ | 19 |
ΚΟΜΝΗΝΟΣ | 18 |
ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ | 8 |
ΣΚΑΡΦΕΙΑ | 5 |
ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΛΟΚΡΙΔΑΣ | – |
Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιομ περίεργα. Πρώτος είναι ο Μεξιατικός, ο οποίος στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισε με το απίστευτο 3-4 τον Ευρυτανικό εκτός έδρας. Έτσι, η ομάδα από τις Μεξιάτες έχει 38 βαθμούς.
Ακριβώς πίσω της, βρίσκεται η Θύελλα Ροδωνιάς η οποία και αυτή κέρδισε με το «βαρύ» 1-6 τον Ατρόμητο Π. Γιαννιτσούς και έχει 37 πόντους πλέον.
Το θέμα είναι πως και η Δόξα Ζηλευτού αλλά και ο Ευρυτανικός είναι κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, μιας και έχουν 34 και 33 βαθμούς αντίστοιχα ο καθένας τους.
Στις τελευταίες θέσεις του 2ου ομίλου έχουμε τον Όμβρο Ομβριακής με 6 πόντους, ενώ δύο περισσότερους έχει ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος έχασε δύσκολα με 2-0 από τον Ατσαλένιο Πετρωτού.
Τα αποτελέσματα στο 2ο όμιλο:
ΑΤΣΑΛ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ | 2-0 |
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ – ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ | 3-4 |
ΤΣΟΥΚΑ – ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ | 0-1 |
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ | 1-6 |
ΟΜΒΡΟΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ – ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ | 1-1 |
ΡΕΠΟ: ΓΑΡΔΙΚΙ |
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ | 38 |
ΘΥΕΛ. ΡΟΔΩΝΙΑΣ | 37 |
ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ | 34 |
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ | 33 |
ΑΤΡΟΜ. Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ | 27 |
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ | 23 |
ΑΤΣΑΛ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ | 13 |
ΓΑΡΔΙΚΙ | 11 |
ΤΣΟΥΚΑ | 11 |
ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ | 8 |
ΟΜΒΡΟΣ | 6 |
Και περνάμε στον τρίτο και τελευταίο όμιλο του πρωταθλήματος. Εδώ έχουμε ακόμη περισσότερους που διεκδικούν την πρώτη θέση.
Ο Ολυμπιακός Λαμίας, με γκολ του Λύρου πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής με 0-1 στην έδρα του Πελασγιακού και παραμένει 2 βαθμούς μακριά από την ΑΕ Εχιναίων, η οποία είναι πρώτη.
Η Ένωση, κέρδισε εντός έδρας τον ΑΟ Γλύφας με 3-1 και διατηρεί την πρώτη θέση με 38 βαθμούς.
Όμως σε απόσταση αναπνοής είναι και ο Κεραυνός Βαθύκοιλου, ο οποίος είχε ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο, καθώς πήρε άνευ αγώνος τους τρεις πόντους με τον Μαλιακό.
Η ομάδα του Κεραυνού έχει 35 πόντους και απέχει μόλις μία νίκη από την πρώτη θέση. Αρκετά κοντά είναι και η Δίβρη, η οποία στο παιχνίδι με το Φραντζή κέρδισε με 4-1 και έπιασε τους 32 βαθμούς, ξεπερνώντας τον Πελασγιακό ο οποίος έχει 29.
Στον 3ο όμιλο και στον πάτο της βαθμολογίας έχουμε τον ΑΟ Φραντζή με 9 πόντους ενώ από 11 έχουν ο ΠΑΟ Ανθήλης και ο Αστέρας Σταυρού.
Τα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο:
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ – ΓΛΥΦΑ | 3-1 |
ΔΙΒΡΗ – ΦΡΑΝΤΖΗ | 4-1 |
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ | 0-0 |
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ | 0-1 |
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ – ΜΑΛΙΑΚΟΣ | 3-0 α.α. |
ΡΕΠΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ |
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ | 38 |
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ | 36 |
ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ | 35 |
ΔΙΒΡΗ | 32 |
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ | 29 |
ΓΛΥΦΑ | 22 |
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ | 20 |
ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ | 11 |
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ | 11 |
ΦΡΑΝΤΖΗ | 9 |
ΜΑΛΙΑΚΟΣ | – |