Αποκαλύψεις Σκουτέρη για Μπεργκ και Τούμπα!

Σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ο δικαστής Σκουτέρης αποκάλυψε ότι αδίκησε τον Μάρκους Μπεργκ ενώ είχε δώσει την απόφαση για τα γεγονότα της Τούμπας στις 11μμ στην ΕΠΟ.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Σκουτέρης στο πλαίσιο της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» σε «πηγαδάκι» που στήθηκε σε ένα από τα διαλείμματα της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ, ο δικαστής αναφέρθηκε στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ.
Συγκεκριμένα ομολόγησε ότι στην πορεία του στην αθλητική δικαιοσύνη αδίκησε τον Σουηδό επιθετικό επειδή τον περασμένο Μάιο δεν μείωσε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην ένταση που δημιουργήθηκε με τους Σάκχοφ και Κρέσπο.
Ο Δημήτρης Σκουτέρης επίσης τόνισε ότι η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που ανακοινώθηκε τα μεσάνυχτα, λίγες ώρες πριν από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, είχε παραδοθεί από τον ίδιο στην ΕΠΟ στος 23:00-23:15, με την Ομοσπονδία να την αναρτά στην ιστοσελίδα της μια ώρα αργότερα.
πηγή: sdna