Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρανιέρι κι επίσημα στην Ρόμα

Αναλαμβάνει μέχρι το καλοκαίρι…

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, καθώς ήταν εκείνος που πλήρωσε το ”μάρμαρο” για τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League από την Πόρτο.

Οι Ρομαίοι βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κλαούντιο Ρανιέρι που αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο 67χρονος πρώην τεχνικός της εθνικής μας ομάδας έχει περάσει ξανά απο τον πάγκο των «τζαλορόσι», την περίοδο 2009-2011 με απολογισμό 50 νίκες, 17 ισοπαλίες και 23 ήττες σε 90 παιχνίδια.

«Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι του 2019», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα δήλωσε, «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στο σπίτι του. Στόχος να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνετια στην βαθμολογία και να προκριθούμε στο Champions League, έτσι αποφασίσαμε να προσλάβουμε έναν προπονητή που ξέρει την ομάδα, κατανοεί το περιβάλλον και μπορεί να εμπνεύσει τος παίκτες. Ο Κλαούντιο ανταποκρίνεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά και είναι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την πρόκληση»

Ενώ τέλος ο Φραντσέσκο Τότι δήλωσε για την πρόσληψη Ρανιέρι, «Είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές παγκοσμίως. Τώρα χρειαζόμαστε έμπειρα χέρια, να μας οδηγήσουν στην τετράδα της Serie A, ώστε να παίξουμε στο Champions League της νέας σεζόν».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button