Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

«Ζητούμενο μια καλή εμφάνιση, εκτός έδρας με ΧΑΝΘ»

Το  Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό στάδιο της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball,μεταξύ των ομάδων  Χ.Α.Ν.Θ.  – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Σύμφωνα με αποτελέσματα όλων των ομάδων μέχρι σήμερα του αγωνιστικού μαραθωνίου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η ιστορική Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών, που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Α2 κατηγορία.

Η  ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Χαλκηδόνας και χρίζεται από τους ειδικούς ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί , για νίκη το Σάββατο στην έδρα της.

Τα ανωτέρω δεν εμποδίζουν την ομάδα μας ,ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, να προσπαθήσει να είναι συγκεντρωμένη στην δυσκολία του αγώνα και  να προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική ,με διάθεση αμυντικής λειτουργίας και ορθολογικών επιλογών στο επιθετικό κομμάτι.

Στόχος μας  πρέπει να είναι η χαρά του παιχνιδιού και να βγάλουμε στο παρκέ μέρος αυτών, που καθημερινά δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Ένα παιχνίδι είναι, ένα καλό τεστ , που μπορούμε να αποκομίσουμε ως κέρδος την εμπειρία διαχείρισης, των επόμενων  δύσκολων αγώνων που θα δώσουμε και οι οποίοι θα κρίνουν εν πολλοίς ,την τελική αγωνιστική μας πορεία.

Καλό μας ταξίδι, καλό μας παιχνίδι και με καλό καιρό το ‘’πέταγμα του χαρταετού’’ για τους πολυπληθείς μικρούς μας φίλους.

Λαμία  8 – 3 – 2019

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button