Uncategorized

Με επιστροφές κόντρα στον ΠΑΣ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τρεις επιστροφές παικτών, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Ηλίας Φυντάνης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς εκτός του Περόνε που εξέτισε την τιμωρία του και είναι πλέον διαθέσιμος στις επιλογές της ομάδας, θετικά είναι τα νέα και για τους Λαγό και Γουάλας.

Ο πρώτος είχε βγει ως αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Αναγέννηση για το Κύπελλο, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του και έτσι τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο, άφησε πίσω του το πρόβλημα στο πόδι που τον ταλαιπωρούσε και βρέθηκε στην 20μελή αποστολή της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Παναιτωλικό που αύριο αντιμετωπίζει την Λαμία στο ΔΑΚ.

Αναλυτικά η αποστολή της Λάρισας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ρέντζας, Κόντορ, Γουάλας, Φάρκας, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Κρητικός, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button