ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρόνια πολλά Παναγιώτη!(pics + vid)

Γενέθλια έχει σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Κατσίκας και το LamiaSports του εύχεται χρόνια πολλά μέσω ενός μικρού αφιερώματος.

Τα 20 του χρόνια «κλείνει» σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Παναγιώτης Κατσίκας.

Ο Παναγιώτης, γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1999 στην Αθήνα, είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως τερμαφύλακας, από την ιστορική ομάδα του Άρη Χολαργού, η οποία μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο πλευρό του…

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα της Φθιώτιδας το καλοκαίρι που μας πέρασε για να δοκιμαστεί και κατάφερε μέσα από τη δουλειά και την επιμονή του να καταφέρει να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Πριν έρθει στη Λαμία, αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη Football League με την οποία κατάφερε και αγωνίστηκε 3 φορές, στις οποίες δέχθηκε μόλις 1 γκολ.

Την «κυανόλευκη» φανέλα την έχει φορέσει 1 φορά σε επίσημο αγώνα τον οποίο σίγουρα θα τον θυμάται ο ίδιος σε όλη του τη ζωή αλλά το σημαντικότερο είναι πως θα την θυμούνται όλοι οι Λαμιώτες.

Ο λόγος είναι, πως μπήκε στη θέση του άτυχου Γιώργου Μπαντή στο 70΄της αναμέτρησης και κράτησε το πολύ σημαντικό 1-0 υπέρ της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, δίνοντας στην ομάδα του μία πολύ σημαντική νίκη!

Το LamiaSports του εύχεται ολόψυχα χρόνια πολλά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button