FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δημούτσος: «Αυτό είναι που μας στεναχωρεί»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ήταν μετά το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ελίνι Δημούτσος. Δείτε τι δήλωσε ο Έλληνας ανασταλτικός χαφ.

Όπως σημείωσε ο Ελίνι Δημούτσος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν τους πείραξε η ισοπαλία αυτή καθ΄αυτή αλλά το πως ήρθε το 1-1.

Πιο αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως πιστεύω πως σήμερα όλοι μας κάναμε κατάθεση ψυχής. Όλοι μας έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια, έχουμε κάνει προκρίσεις στο Κύπελλο και είναι λογικό να βγει μία κούραση. Δεν είναι εύκολο, για μία ομάδα όπως εμείς να κερδίζει όλα τα παιχνίδι και αυτό το ξέρουμε. Θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν ένα κλειστό ματς, δεν μπορώ να πω πως μία ομάδα άξιζε τη νίκη. Μπορώ να πω ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, όμως έτσι όπως ήρθε ήταν το πρόβλημα. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, δεν μας απείλησε καθόλου η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Φάγαμε όμως ένα κρύο γκολ στο 86΄και αυτό είναι που μας στεναχωρεί. Παρόλο αυτά πρέπει και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να πάρουμε και άλλους πόντους. »

Απομαγνητοφώνηση: Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button