ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πολλές χαμένες ευκαιρίες… και ήττα για τις Νηρηίδες Φθιώτιδας!(pics)

Ένα «γαϊτανάκι» χαμένων ευκαιριών είχε στον κόντρα στις Πιερίδες Μούσες η ομάδα της Φθιώτιδας, Νηρηίδες, παρόλο αυτά ηττήθηκε.

“Γαϊτανάκι” χαμένων ευκαιριών από τις Νηρηίδες Φθίας στην Κατερίνη, και ήττα με 2-0 από τις Πιερίδες Μούσες.

Σε ένα κακό γήπεδο που δεν επέτρεπε την σωστή ανάπτυξη των ομάδων, η ομάδα της Κατερίνης ευτύχισε να έχει σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα Μουτάφη και πάρει το τρίποντο.

Πρώτη φάση που οι γηπεδούχοι έβαλαν την μπάλα στην περιοχή στο 12′ και 1-0, όταν η Τσιουμέρκα σέντραρε από δεξιά, η αμυντική γραμμή της φιλοξενούμενης ομάδας δε λειτούργησε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στην Μαυρομάτη, η οποία με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κατερίνης.

Τρία λεπτά αργότερα, η Αναγνωστοπούλου, πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Μουτάφη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, νέο σουτ της ίδιας από πλάγια δεξιά με την ίδια κατάληξη. Στο 17′ δυνατό σουτ της Βούλγαρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής περνάει ένα μέτρο έξω από το δεξί δοκάρι της Μπούκη.

Στο 21′ η Καραντζίκου, μετά από έξοχη ασίστ της Αναγνωστοπούλου, μόνη μπροστά στην εστία σουτάρει πάνω στην αντίπαλο τερματοφύλακα.

Απ΄ ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή της Κατσαούνου στο 27΄, αποκρούει και πάλι η Μουτάφη.

Στό 34′ κόρνερ για την ομάδα της Κατερίνης, το εκτελεί η Βίσμπα, η Κατερινοπούλου περνάει την μπάλα στην αφύλακτη στο σημείο του πέναλτι Γκούτζα η οποία με κεφαλιά γράφει το 2-0.

Στο 37΄ μπάσιμο από δεξιά της Κατσαούνου, το δυνατο σούτ αποκρούει σε κόρνερ η Μουτάφη. Στην εξέλιξη της φάσης, μετά από απόκρουση της άμυνας, σουτ της Μαστρογιάννη έξω από την περιοχή αποκρούει εκ νέου η Μουτάφη.

Στο 2ο ημίχρονο τα κορίτσια του Νίκου Τσικρά μπαίνουν πιο δυνατά για την ανατροπή του σκορ, αλλά βρήκαν και πάλι μπροστά την υπέροχη Μουτάφη.

Στο 56΄ η Αναγνωστοπούλου επιχειρεί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά αποκρούει η Μουτάφη. Την ίδια κατάληξη είχε και σουτ ύστερα από μπάσιμο της ίδιας από τα δεξιά στο 59΄.

Στο 63΄ η Κατσαούνου, περνάει την άμυνα και σουτάρει για να αποκρούσει η Μουτάφη, η μπάλα ξαναστρώνεται στην Κατσαούνου, νέο σουτ με την Μουτάφη εξουδετερομένη, αλλά η Γκούτζα προλαβαίνει λίγο πριν την γραμμή του τέρματος και βγάζει την μπάλα κόρνερ.

Στό 65΄ απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ της Οικονόμου, ασθενής απόκρουση της Μουτάφη, η Αναγνωστοπούλου δεν προλαβαίνει να βάλει σωστά το σώμα της και το πλασέ περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της κενής εστίας.

Στο 76΄ μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, η Γκούτζα νέα κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά αυτή τη φορά αποκρούει εύκολα η Μπούκη.

Στο 80΄ έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ της Οικονόμου, πάνω από την Μουτάφη, λίγο πιο δυνατό από ότι έπρεπε περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σουλίδη ( Πραχαλής, Δημητριάδου)
Κίτρινες κάρτες οι Σιμεωνίδου, Βίσμπα και Πανάκη, Νέλλα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: (Πασχάλης Κουϊμτζίδης): Μουτάφη, Συμεωνίδου, Γκαβανούδη, Βούλγαρη, Τζιουμέρκα (55΄Κουτσού), Κατερινοπούλου, Κατσίμπουρα (62΄Γελαστοπούλου), Βίσμπα, Μαυρομάτη, Γκούτζα, Μετενίδου.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ: (Νίκος Τσικράς): Μπούκη, Οικονόμου, Καραντσίκου, Πανάκη, Τσούτσικα, Μαστρογιάννη (60΄Κεραμιδα), Κούρτη, Νέλλα, Κατσαούνου (85΄Γκαρέλη), Ανδρεοπούλου (87΄Μαθιού), Αναγνωστοπούλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button