Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έφυγε… για τελικό το Κρίκελλο!

Την ΑΕ Καλυβίων υποδέχθηκε το Νέο Κρίκελλο στο δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λατσούδα και Λέντα το Νέο Κρίκελλο πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας  παρά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην ΑΕ Καλυβίων.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το 1-2 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το ματς:

Μόλις στο 2′ ο Ορέστης Γουργιώτης βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 5′ η ΑΕ Καλυβίων κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Γιοβά. Ο Στυλιανός εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ απευθείας όμως ο τερματοφύλακας του Νέου Κρικέλλου του είπε όχι…

Στο 12′ ο Σαρρής εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Λέντας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μακρής έπεσε και μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα και ύστερα από πλάγιο άουτ του Μάλλιου από τα δεξιά, ο Ταμάμης κατέβασε καταπληκτικά την μπάλα μέσα στην περιοχή του Κρικέλλου  και παρά την πίεση κατάφερε και πλάσαρε εύστοχα τον Γιοβά για το 0-1.

Η απάντηση για το Κρίκελλο ήρθε λίγο πριν το μισάωρο του αγώνα…

Ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το φάουλ, ο Λατσούδας έκανε το κοντρόλ και με γυριστό δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Με το 1-1 εκείνη την στιγμή στην επόμενη φάση περνούσε η ομάδα του Νέου Κρικέλλου…

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως άρχισε το πρώτο. Τετ α τετ ο Ταμάμης στο 46′ το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Γιοβά.

Πολλά τα νεύρα στο παιχνίδι μετά την πρώτη καλή φάση του ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φάσεις και κατά συνέπεια και καλό παιχνίδι.

Δεύτερη καλή ευκαιρία στο ημίχρονο ήταν για το Κρίκελλο, όταν ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το φάουλ με σέντρα στο πίσω δοκάρι του, ο Συγγούνης έκανε την προβολή αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Μακρή.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν στο 88′ όταν ο Λέντας μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Καλυβίων σούταρε δυνατά και έκανε το 2-1.

Στην τελευταία φάση του αγώνα και μετά από γέμισμα του Μαλλιου, σε μια αναμπουμπούλα στην άμυνα του Κρικέλλου ήρθε το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button