Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης στο Μόναχο

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Λίβερπουλ με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα- Φαβορί η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λιόν.

Σε Μόναχο και Βαρκελώνη πέφτει η αυλαία της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην “Allianz Arena” συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εκεί όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00, Cosmote Sport 2), με το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0. Οι τιμωρημένοι Μίλερ και Κίμιχ δεν υπολογίζονται για την Μπάγερν Μονάχου, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίες Ρόμπεν και Τολισό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κομάν, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να ψάχνουν πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.
Χωρίς τους Τσάμπερλεϊν και Γκόμεζ θα παραταχθεί η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες στην “Allianz Arena”.

Διαιτητής στο Μπάγερν Μονάχου-Λίβερπουλ θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λιόν (22:00, Cosmote Sport 1) και είναι το φαβορί για πρόκριση, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντεμπελέ, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να επιδιώκουν αυτό που συνέβη τη σεζόν 2008-2009 όταν είχαν αποκλείσει τη γαλλική ομάδα, με συνολικό σκορ 6-3.
Η Λιόν ψάχνει τη πρώτη της νίκη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαρσέλο.

Διαιτητής στο Μπαρτσελόνα-Λιόν θα είναι ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button