Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Τελτσίδου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Υποχρεωμένη να κυνηγήσω τους στόχους μου»

Επέστρεψε πρόσφατα στα τατάμι μετά από μακροχρόνια απουσία, λόγω των διοικητικών εξελίξεων στην ομοσπονδία αλλά και ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Σε μικρό διάστημα μάλιστα από την επανένταξή της σε κανονικό ρυθμό αγώνων, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Γκραν Πρι της IJF, που διεξήχθη στο Μαρακές, λαμβάνοντας αρκετούς και σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια για να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Άλλωστε, η Ελισάβετ Τελτσίδου αποτελεί τη μοναδική ελπίδα του ελληνικού γυναικείου τζούντο για παρουσία στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της επόμενης χρονιάς, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά, χωρίς ωστόσο αυτό να την αγχώνει, αφού ξέρει ότι η πρόκριση εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, από το βαθμό ετοιμότητας που θα έχει μέχρι να «κλειδώσουν» τα «εισιτήρια».

Η Τελτσίδου, αθλήτρια του ΕΟΣ Αχαρνών, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση της τρίτης θέση στη διοργάνωση του Μαρόκου.

Αναφέρθηκε στην υπόθεση πρόκριση για το Τόκιο, το μετάλλιο στο Μαρακές, την επιστροφή της στην ενεργό δράση, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις που έχει την τιμή να φιλοξενήσει εφέτος η χώρα μας, με πρώτη εξ αυτών το Κύπελλο Ηλιάδης, όπου έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button