ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Το μήνυμα του δημάρχου Λαμιέων για την Πανελλήνια έκθεση!

Ένα όνειρο, που κάποιοι χαρακτήριζαν ως άπιαστο, ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα.

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, η ξεχωριστή αυτή έκταση μέσα στον ιστό της πόλης, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες ετών, περιέρχεται με βάση το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σε νέο φορέα, τη διοίκηση του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος Λαμιέων.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 59 για το σκοπό ίδρυσης του νέου αυτού φορέα που θα έχει τη μορφή Αναπτυξιακής Α.Ε των ΟΤΑ, αυτός μπορεί να καταστεί λειτουργικός σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε ήδη επεξεργαστεί τη διοργάνωση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας από το νέο φορέα που πρέπει να είναι αντάξια των προσδοκιών που δημιουργούνται και των νέων δυνατοτήτων μας.

Και δεν σταματάμε εκεί.

Όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν, στόχος μας είναι ο νέος φορέας να διαχειρίζεται και να λειτουργεί:

– μόνιμο εκθεσιακό, συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο,

– χώρο όπου σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα και άλλους φορείς να λειτουργεί κέντρο καινοτομίας και έρευνας,

– ξεχωριστό χώρο πληροφόρησης, συμβουλευτικής βοήθειας και υποστήριξης προς τις τοπικές εμπορικές και αγροτικές επιχειρήσεις με στόχο τη διευκόλυνση επιχειρηματικών επαφών και την προώθηση των εξαγωγών των τοπικών μας προϊόντων προς τις διεθνείς αγορές.

Καθιστούμε έτσι την ΠΕΛ βασικό μοχλό ανάπτυξης όχι μόνο για τη Λαμία και το Δήμο μας αλλά και για ολόκληρη την Περιφέρεια και την Κεντρική Ελλάδα!

https://www.facebook.com/pg/nikolaos.stavrogiannis/posts/?ref=notif

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button