Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Απάντησε στην ανακοίνωση της Στυλίδας η Αταλάντη!

Όχι μόνο απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του ΑΟ Στυλίδας η ομάδα της Αταλάντης αλλά δίνει τη δική της εξήγηση για το τι έγινε στον μεταξύ τους αγώνα.

Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο Τύπου του ΑΠΟ Αταλάντης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «ΑΤΑΛΑΝΤΗ» θεωρεί υποχρέωση του να απαντήσει και να πληροφορήσει αντικειμενικά, σεβόμενο το φίλαθλο κοινό της Φθιώτιδας που παρακολουθεί, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Φ.
Θέλει δημόσια να συγχαρεί το Δ.Σ. του Α.Ο. Στυλίδας για το πραγματικά καταπληκτικό σενάριο που συνέταξε και δημοσίως τόλμησε να διαφημίσει σε όλα τα ΜΜΕ κατηγορώντας τους πάντες & τα πάντα χωρίς όμως αποδείξεις και με το οποίο έγινε περίγελος σε όλο το Νομό μας.
Συγκλονισμένοι από τον δημιουργικό τους οίστρο, που σκοπό είχε την δυσφήμιση της ιστορικής ομάδας μας, την ενοχοποίηση της διοργανώτριας αρχής, αλλά και την μάλλον ηρωική έξοδο που ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν οι διοικούντες του, θέλοντας να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορική ομάδα του Α.Ο. Στυλίδα, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα :
Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα, που προβλήθηκε στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο αποδίδουμε τα εύσημα για την αντικειμενική προβολή των γεγονότων, κανάλι το οποίο οι κύριοι του Α.Ο. Στυλίδας τόλμησαν ακόμη και να προσβάλλουν.
ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ ΟΤΙ:
Τα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος της ομάδος μας στο 114΄της παράτασης προκλήθηκαν από τον ποδοσφαιριστή της ομάδος σας Βαρυπάτη που βρίζοντας, σουτάρει την μπάλα επάνω στον ποδοσφαιριστή μας Ηλιόπουλο Ν. ο οποίος εν συνεχεία γρονθοκοπείτε εντός του πάγκου των αναπληρωματικών σας από όλους τους ποδοσφαιριστές σας και εν τέλει αποβάλλεται μόνο αυτός.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αστυνομική δύναμη που προσήλθε στο γήπεδο κατόπιν κλήσης του κ. διαιτητή, τον οποίο με την εσκεμμένη συμπεριφορά σας τρομοκρατήσατε και βγάλατε εκτός ελέγχου, ήταν από το Α.Τ. Αταλάντης. Το ότι έτυχε να περιπολεί κλιμάκιο της ΟΠΚΕ στη Λοκρίδα δεν σημαίνει ότι το καλέσατε από την περιοχή σας.
Η φιλοξενία που τύχατε ήταν άψογη, γι’ αυτό και δεν υπάρχει καμία έκθεση για τραυματισμό από τα αστυνομικά όργανα που προσήλθαν στο γήπεδο και παρέμειναν έως την αποχώρηση του διαιτητή. Τα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωση σας είναι ανυπόστατα και ψευδή στην προσπάθεια σας για παραπλάνηση της κοινής γνώμης.
Το ότι το αίτημα σας προς την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας για οικονομική ενίσχυση, που ορθώς κατά την γνώμη μας δεν έγινε δεκτό, δεν σήμαινε ότι έπρεπε να σκηνοθετήσετε όλα αυτά τα οποία κάνατε.
Ίσως ο προπονητής σας αντί να βρίζει και να απειλεί, χρειάζεται κάποια σεμινάρια φυσικής κατάστασης των παιχτών διότι μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν καταφανέστατο ότι οι ποδοσφαιριστές σας περπατούσαν…
Δυστυχώς για εσάς η Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος ήταν εκεί και μάλιστα ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Ασημωτός Ευάγγελος, τον οποίο συγχαίρουμε για την προσπάθεια που κατέβαλλε να ηρεμήσει την ένταση που δημιουργήσατε. Ήταν παρών από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης εντός του αγωνιστικού χώρου και έχει ιδία άποψη για ότι έλαβε χώρα, η κατάθεση του οποίου θα ζητηθεί να προσκομισθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Φ.

Να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να κρατήσει την ένταση του αγώνα σε χαμηλά επίπεδα χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις που είχατε.
– Που δείχνοντας περίσσιο σεβασμό στην ομάδα σας, χωρίς εσείς να ανταποδίδετε στο ελάχιστο, δεν απέβαλλε τουλάχιστον τρείς ποδοσφαιριστές σας που τον έβριζαν, τον πατούσαν, τον απωθούσαν και τον απειλούσαν με φράσεις όπως «θα σε βρω στη Λαμία…κ.τ.λ.», μετά την δίκαιη αποβολή του ποδοσφαιριστή σας Κουφιώτη Κ. στο 38’ που παρά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στη συνέχεια τον απώθησε δεχόμενος την κόκκινη.
– Που στο 42’ μέσα σε πέντε λεπτά από την πρώτη δίκαιη, απέβαλλε με δεύτερη αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή μας Μπουγιώτα Μ. για να μην συνεχίζετε να παίζετε με αριθμητικό μειονέκτημα.
– Που στο 73’ δεν καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Σακκά Δ. σε βαθμό τέτοιο που ακόμα και οι αμυντικοί της ομάδος σας Κολντρέου και Ζωγράφος δεν το πίστευαν… λέγοντας του «δεν σας έδωσε αυτό το πέναλτι;»
– Που έδειξε μεγάλη ανοχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, στα αντιαθλητικά χτυπήματα των ποδοσφαιριστών σας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και την χυδαία υβριστική συμπεριφορά προς τον ίδιο, την διοργανώτρια αρχή, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Φ. και γενικά τη Λαμία ως πόλη, του προπονητή σας και των αξιωματούχων σας. Που σε ερώτηση των ποδοσφαιριστών της ομάδος μας για όλα αυτά η απάντηση του ήταν «τι να τους κάνω; ομάδα γ’ εθνικής είναι…»
– Που για καλή σας τύχη όλα αυτά δεν ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα…

Να ευχαριστήσετε τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας που σε όλες σας τις επιθέσεις προς το διαιτητικό τρίο, αντί να κάθονται και να παρακολουθούν, έμπαιναν προς τιμήν τους ανάμεσα για να διαχωρίσουν και να μην συμβούν χειρότερα σε βάρος της ομάδος σας.
Αλήθεια απορούμε γιατί δεν συμπεριφέρεστε έτσι και στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίζεστε….
Σας ενημερώνουμε ότι τριτοκοσμικές φιλοξενίες στο γήπεδο μας δεν υπήρξαν ποτέ αντιθέτως έχουμε πάρει τα εύσημα από όλες τις ομάδες που φιλοξενήσαμε.
Μάλλον ξεχάσατε ότι στον πρώτο ημιτελικό στην έδρα σας κλωτσούσατε και κτυπούσατε την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών εξαπολύοντας απειλές προς πάσα κατεύθυνση.
Αήττητα πρωταθλήματα με εύνοιες και σπρωξίματα ο Σύλλογος μας δεν τα χρειάζεται, όπως δεν χρειάζεται και παλαιότερες αναμετρήσεις σας με ιστορικές ομάδες όπως η Α.Ε. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ οι οποίες είναι βαθειά χαραγμένες στο μυαλό του φίλαθλου κοινού της Φθιώτιδας.
Ίσως και γι’ αυτό και οι φίλαθλοι σας να ζητούσαν την επιστροφή παλαιού προέδρου στην Ε.Π.Σ.Φ.
Κύριοι καταλάβετέ το οι αγώνες κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Α.Π.Ο. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ» έχει μάθει και να χάνει και να κερδίζει και αυτό αντικατοπτρίζετε στα αποτελέσματα των αγώνων του, όπως και να αποδίδει τον απαιτούμενο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο κάτι το οποίο σε εσάς είναι άγνωστο…
Είναι πρώτος και αν θα παραμείνει… θα είναι με την αξία του και μόνο με αυτή…
Από εμάς μόνο μία ευχή να παραμείνετε στην Γ’ Εθνική γιατί το Φθιωτικό ποδόσφαιρο το χρειάζεται. Απλώς αλλάξτε νοοτροπία είναι κρίμα για τον Α.Ο. Στυλίδας. Όλοι σας σεβάστηκαν μόνο που εσείς δεν σεβαστήκατε τίποτα…
Για το Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button