Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπάτζετ πάνω από 300 εκατ. σκέφτονται στη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη για να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές και να βάλει βαθιά το... χέρι στην τσέπη για τους τέσσερις βασικούς της στόχους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη για να κινηθεί δυναμικά το καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές και να βάλει βαθιά το… χέρι στην τσέπη για τους τέσσερις βασικούς της στόχους.

Σύμφωνα με την «Guardian», η Γιουνάιτεντ έχει θέσει τέσσερις παίκτες ως βασικούς στόχους στην μεταγραφική περίοδο και το ποσό που θα απαιτηθεί για να αποκτηθούν ίσως να ξεπεράσει τα 300 εκ. λίρες.

Ο πρώτος είναι ο Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ, τον οποίο έφτασε κοντά να αποκτήσει πέρυσι αλλά οι απαιτήσεις των Γερμανών ήταν αξεπέραστο εμπόδιο. Φέτος είναι θετικοί στην πώληση του, η οποία μπορεί να ξεπεράσει τα 150 εκ. λίρες. Δεύτερος μεγάλος στόχος ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ η οποία μπορεί να κατεβάσει τις απαιτήσεις της στα 120 εκ. λίρες λόγω της πίεσης του Άγγλου επιθετικού να αποχωρήσει.

Τρίτος στόχος για την Γιουνάιτεντ ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ, με τον 24χρονο αμυντικό να κοστολογείται στα 30 εκ. λίρες, με εναλλακτική τον Βαράν που θα κοστίσει περίπου 60 εκ. λίρες.

Τέταρτο όνομα στην λίστα του Σόλσκιερ ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ, για τον οποίο όμως τα «Σφυριά» ζητάνε 100 εκ. λίρες, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η Γιουνάιτεντ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button