FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πάει για να «αλώσει» (ξανά) την Τρίπολη!(match day)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σε μία αναμέτρηση όπου μας γυρνάει πίσω στο χρόνο… στο πρώτο λαμιώτικο διπλό στην κατηγορία.

Μια πολύ δύσκολη μάχη έχει μπροστά του να δώσει σήμερα η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, στις 17:15 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 25η αγωνιστικής.

Ο Μάκης Χάβος θέλει να φύγει αήττητος από την Τρίπολη, με πρώτο στόχο να έχει τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση. Από την άλλη, ο Αστέρας και ο Παράσχος χρειάζονται άμεσα τη νίκη καθώς είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει να αντιμετωπίσει στο σημερινό ματς ο Μάκης Χάβος, καθώς εκτός λόγω τιμωρίας είναι ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει επιλεχθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Από την άλλη, εκτός είναι ο Νίκος Τσούκαλος, ο οποίος έχασε τις τρεις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος είχε αρκετούς αγώνες να μπει στους «εκλεκτούς» του Χάβου.

Τέλος, κανονικά στην αποστολή μπήκε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος μπορεί να έχασε την προτελευταία προπόνηση όμως ο Έλληνας προπονητής τον συμπεριέλαβε στην 20αδα για Τρίπολη.

Την αποστολή αποτελούν οι:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
6. Danny Bejarano
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
16 Francisco Piti
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
12 Jean-Luc Assoubre
18 Lazar Romanic

 

Στο μυαλό του Χάβου

Μια σημαντική απουσία και έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή από τον πάγκο θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, ο Μάκης Χάβος.

Ο Έλληνας κόουτς, είδε τον Δημούτσο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ ο Τσούκαλος δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή.

Από την άλλη όμως τα υπόλοιπα «όπλα» του τα έχει διαθέσιμα και για αυτό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη πιθανή ενδεκάδα που θα δούμε σήμερα.

Στο τέρμα, θα δούμε κατά 99% τον Σαράνοφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας δεν θα αλλάξει κάτι (μιας και ήδη εδώ και καιρό γνωρίζουμε την απουσία του Πλιάτσικα) και θα δούμε τους Αντέτζο και Καρυπίδη.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Σκόνδρας, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Βάντερσον. Στο κέντρο, αφού ο Δημούτσος είναι εκτός, βασικοί θα αγωνιστούν ο Μάρκο Μπλάζιτς και ο Ντάνι Μπεχαράνο ενώ πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί σε ρόλο δεκαριού ο Τομάς.

Αριστερά θα δούμε τον Μπερτόλιο ενώ δεξιά θα είναι ο Καραμάνος, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να παίζει μετά από αρκετό καιρό ξανά στο γήπεδο όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της SuperLeague, ως σέντερ φορ.

 

Τα αγωνιστικά νέα του Αστέρα Τρίπολης:

Ο Αστέρας Τρίπολης, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Λαμία (16/03, 17:15), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

30. Αθανασιάδης, 95. Καραχάλιος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 3. Τασουλής, 33. Martinez, 77. Κυριακόπουλος

ΜΕΣΟΙ

6. Valiente, 17. Iglesias, 8. Munafo, 22. Rolle, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

28. Δουβίκας, 13. Αραβίδης, 11. Μανιάς

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button