Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σώθηκε στο 90+4′ η Νιούκαστλ (vid)

Στο 2-2 έμειναν Μπόρνμουθ και Νιούκαστλ

PREMIER LEAGUE-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 2-2

Γήπεδο: Vitality Stadium  

Σώθηκε στο τέλος η Νιούκαστλ που πήρε ισοπαλία 2-2 από την Μπόρνμουθ χάρις σε γκολ στο 90+4’.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μπόρουτς είπε όχι σε σουτ του Χέιντεν, ενώ στο 11’ ο Φρέιζερ σέντραρε από αριστερά και ο Κινγκ με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ντουμπράβκα. Στο 17’ ο Μπόρουτς απομάκρυνε το σουτ του Αλμιρόν, ενώ στο 42’ το σουτ του Γουίλσον έξυσε το δοκάρι της Νιούκαστλ. Και στο 45+4’ ο Ροντόν με απίθανη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τις «καρακάξες».

Η Μπόρνμουθ κέρδισε πέναλτι στο 47ο λεπτό και ο Κινγκ από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Μεπάμ έξυσε το δοκάρι του Ντουμπράβκα. Στο 55’ ο Ροντόν έστρωσε στον Ρίτσι που έκανε το πλασέ αλλά αστόχησε για λίγο και στο 59’ ο Ντάνιελς έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Λέρμα από κοντά έχασε τεράστια ευκαιρία.

Στο 63’ ο Λέρμα και πάλι αστόχησε από καλή θέση και στο 70’ ο Γουίλσον πήρε την κεφαλιά και  ο Ντάμετ έσωσε εντυπωσιακά στη γραμμή. Ωστόσο στο 81ο λεπτό, ο Σολάνκε άφησε όμορφα στον Κινγκ και ο Νορβηγός με σουτ έγραψε το 2-1. Ωστόσο στο 90+4’ ο Γέντλιν σέντραρε από δεξιά και ο Ρίτσι από  κοντά έκανε το 2-2 με σουτ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Κλάιν, Μεπάμ, Ακέ, Ντάνιελς, Μπρουκς, Λέρμα, Άιμπ (74’ Σολάνκε), Φρέιζερ, Κινγκ, Γουίλσον

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Γέντλιν, Λεζέν, Φερνάντες, Ντάμετ, Ρίτσι, Χέιντεν, Ντιαμέ (83’ Σέλβεϊ), Πέρεθ (72’ Ατσού), Αλμιρόν (83’ Μούτο), Ροντόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button