Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β Φθιώτιδας, η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας υποδέχθηκε τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Ολυμπιακός Λαμίας ο οποίος κερδισε με 7-2 τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Το ματς:

Στο 7′ η ομάδα του Ολυμπιακού, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης και με πλασέ έκανε το 1-0.

Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν και πάλι για τον Ολυμπιακό, με τους Σκαρμούτσο και Μάγκα να συνεργάζονται, ο δεύτερος πάτησε περιοχή, πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Πρώτη καλή φάση για τη Θύελλα όταν ο Κραββαρίτης Γ. έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του Κουρκουλιώτη, αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λαμίας.

Το 2-0 έγινε στο 27′ με σουτ εκτός της περιοχής του Καλύβα, ο οποίος ζύγισε το πόδι του και κρέμασε τον Λάμπρου.

Έπειτα, μέσα δύο λεπτά είχαμε δύο γκολ για τις δύο ομάδες.

Αρχικά, ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0, όταν ο Καλύβας με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Σκαρμούτσο ο οποίος πλάσαρε ολομόναχος τον Λάμπρου, τριπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του.

Η απάντηση για τη Θύελλα ήρθε στο 28′ όταν ο Χαλεπλής με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Κουρκουλιώτη μείωσε σε 3-1.

Ο Σκαρμούτσος στο 36′ βγήκε τετ α τετ με τον Λάμπρου αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Σκαρμούτσος στο 36′ το κατάφερε ο Τσάμης στο στο 39′. Ο μέσος του Ολυμπιακού αφού πέρασε με ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Θύελλας για το 4-1.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Τσάμης έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 5-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Θύελλα να χάνει μια τεράστια ευκαιρία με τον Κραββαρίτη Γ. , όμως το πλασέ του εξτρέμ της Μεγάλης Βρύσης απέκρουσε ο Κουρκουλιώτης.

Μπορεί η Θύελλα να άρχισε πιο δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Αλεξίου κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 6-1 με ωραίο σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Τσέλιου.

Ο Αλεξίου και πάλι σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα για να γράψει το 7-1…

Η απάντηση της Θύελλας ήρθε με τον Βασίλη Σκούρα να πετυχαίνει το 7-2 αλλά και το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Ο Επίσκοπος στο 77′ είχε την ευκαιρία να μειώσει και άλλο το σκορ όμως στο τετ α τετ πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος και ο Ολυμπιακός Λαμίας πήρε μια εύκολη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button